03 / 05 / 2024

Jonathan Adlerin sonbahar koleksiyonu HAAZ'da!

Jonathan Adlerin sonbahar koleksiyonu HAAZ'da!

Dünya yıldızlarının gözdesi Jonathan Adlerin kendine özgü ve eğlenceli tasarım anlayışı, sonbaharın geldiği bu günlerde HAAZ da sizlerle buluşuyor!



Her zevke ve ilgi alanına hitap eden, dünyaca ünlü markaların mobilya, tasarım ve objeleriyle birlikte dünyanın dört bir yanından toplanmış ve bir eşi daha bulunmayan özel parçalar, birbirinden keyifli hediyelikler ve farklı kültürlerden birçok sanatçının özgün eserlerinin toplandığı HAAZ sonbaharı Los Angeles ve New Yorkun en çok tercih edilen tasarımcısı Jonathan Adler ile karşılıyor.

21 Ekim itibariyle tasarımcının başka hiç bir yerde göremeyeceğiniz  sürprizlerle dolu koleksiyonu Jonathan Adler markası için özel hazırlanan ve yenilenen Haazda!

Sex and the City, Will and Grace , Gossip Girl gibi severek seyrettiğimiz dizilerin stilize evlerini yaratan dekorasyon dünyasının dahi çocuğu Adlerin koleksiyonu en can alıcı parçalarıyla Haazı süslüyor. Hollywood da başarılı işlerle herkesin kalbini çalan zevk ustasının heykelsi objelerden, muma, şaşırtan desenlerle hazırladığı yastıklardan, iPad kılıfına, duvar kağıdından, vazoya, kırtasiyeden, aynaya kadar geniş bir yelpazeye yayılan ve gözümüzü gönlümüzü açan ürünleri bugün tüm dünyanın en stil sahibi mekanlarında yer alıyor.

Haazda  bugünlerde esen Jonathan Adler rüzgarını sakın kaçırmayın!


Geri Dön