27 / 04 / 2024

Jtd İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Nakliye Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!


Jtd İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Nakliye Otomotiv Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli Taner Öztamur tarafından kuruldu.



Jtd İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Nakliye Otomotiv Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli Taner Öztamur tarafından kuruldu.

Jtd İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Nakliye Otomotiv Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) ORMAN ÜRÜNLERİ İşlenmemiş ağaç (tomruk-ham haldeki) toptan ticareti (orman ağaçları, endüstriyel odunlar vb.) ELEKTRİK Bina ve bina dışı yapıların (ulaşım için aydınlatma ve sinyalizasyon sistemleri hariç) elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kollektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu NAKLİYE Karayolu ile şehir içi yük taşımacılığı (gıda, sıvı, kuru yük, vb.) (gaz ve petrol ürünleri hariç) Bys. taşımacılığı destekleyici diğer faaliyetler (grup sevkiyatının organizasyonu, malların taşınması sırasında korunması için geçici olarak kasalara vb. yerleştirilmesi, yüklerin birleştirilmesi, gruplanması ve parçalara ayırılması, vb. dahil) OTOMOTİV Otomobillerin ve hafif motorlu kara taşıtlarının toptan ticareti (ambulans ve minibüs benzeri motorlu yolcu taşıtları dahil (3,5 tondan daha az))
 


Geri Dön