30 / 04 / 2024

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda 736 bin 137 Euro'luk ilave iş!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda 736 bin 137 Euro'luk ilave iş!

ORGE Enerji Elektrik Taahhüt'ün devam eden işleri arasında yer alan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi'nde, Depo Sahası Genel Elektrik İşleri'ne yönelik 736 bin 137,17 EUR+KDV tutarındaki ilave iş teklifi onaylandı...



ORGE Enerji Elektrik Taahhüt, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro projesinde ilave iş alınmasına yönelik sözleşme görüşmelerine başlanması hakkında açıklama yaptı.

ORGE Enerji Elektrik Taahhüt'ün devam eden işleri arasında yer alan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi'nde, Depo Sahası Genel Elektrik İşleri'ne yönelik 736 bin 137,17 EUR+KDV tutarındaki ilave iş teklifi işveren Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş. tarafından onaylandı ve işveren ile alt yüklenici sözleşme görüşmelerine başlanıldı. İşin Mayıs 2020'de bitirilmesi planlanıyor. 

ORGE Enerji Elektrik Taahhüt'ün KAP açıklaması: 
Şirketimizin devam eden işleri arasında yer alan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi'nde, Depo Sahası Genel Elektrik İşleri'ne yönelik 736.137,17 EUR+KDV tutarındaki ilave iş teklifi işveren Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş. tarafından onaylanmış olup, işveren ile alt yüklenici sözleşme görüşmelerine başlanmıştır. İşin Mayıs 2020'de bitirilmesi planlanmaktadır. 

Sözleşme görüşmelerinin olumlu ya da olumsuz şekilde tamamlanması sonrasında gerekli açıklamalar yatırımcılarımız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır. 

Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza saygı ile duyurulur.

İstanbul'daki raylı sistem hatları 10 soruda tüm detaylarıyla!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın tünel çalışmaları tamam!


Geri Dön