07 / 07 / 2024

Kadir Genç: Hedefimiz turizmi canlandırmak!

Kadir Genç: Hedefimiz turizmi canlandırmak!

Turizme hareket katmak için toplandıklarını dile getiren TÜRSAB Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kadir Genç. "Bölge yürütme kurulu olarak Kocaeli. Sakarya. Bolu, Zonguldak ve Düzce illerini kapsayan bir çalışma yapıyoruz" dedi




Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği, ilimizdeki turizm sektörüne hareket katmak ve turizmi canlandırmak için sık sık bir araya gelecek, fikir alışverişinde bulunacak Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) tarafından oluşturulan ve başkanlığa Kadir Genç'in getirildiği Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu, otel işletmecileriyle bir araya geldi. Yahya Kaptan'da bulunan TÜRSAB binasında gerçekleşen toplantıya; TÜRSAB başkan yardımcısı Hakan Genç, sekreter Recep Topal. Ramada Plaza Genel Müdürü Cengiz Caner, Emex Otel Satış Pazarlama Müdürü Koray Ayyıldız katıldı. 


YOĞUN KATILIM 

Kahvaltıda ayrıca: İmperial Park Hotel Genel Müdürü Nevra Savlanı, The Ness Hotel Park Genel Müdürü Cengiz Çetin, Otel Asya Genel Müdürü Nazmi Çaycı, Luxor Hotel Genel Müdürü Doğukan Okta. Motali Life Hotel Genel Müdürü Önder Sıkıcıoğlu. Neva Stargate Hotel Genel Müdürü Ahmet Sonuk, Holiday İnıı Gebze Asia Genel Müdürü Hasan Basri Güler. Çınarpark Otel Genel Müdürü Hüseyin Yeşil ve Kartepe Greenpark Hotel Genel Müdürü İsmet Türker de hazır bulundu. 


KOMİSYON KURULACAK 

Turizme hareket katmak için toplandıklarını dile getiren TÜRSAB Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kadir Genç. "Bölge yürütme kurulu olarak Kocaeli. Sakarya. Bolu, Zonguldak ve Düzce illerini kapsayan bir çalışma yapıyoruz. 

Amacımız seyahat acenteleri olarak bölgenin turizm değerlerini tespit edip bunları tanıtmak. Bu toplantıyla ilimizdeki otel işletmecileriyle bir araya geldik. Bundan sonra oluşturacağımız komisyonla sık sık bir araya geleceğiz. Bu toplantılarımızda turizm sektörünün geleceğini masaya yatırarak ilimizdeki turizm sektörüne hareket katmak için fikir alışverişi yapacağız" dedi. 


ŞEHRE RENK KATAR 

Ortak çalışma ve projelere sıcak yaklaşan otel işletmecileri ise toplantıda yapılması gerekenlere dikkat çekti. İşletmeciler, "Öncelikle ilimizdeki değerleri tespit etmeliyiz. Daha sonra yapacağımız reklam ve duyurularla ilimize yerli-yabancı turisti çekmeliyiz. Bu doğrultuda yapacağımız ortak hareket ve proje hem ilimize hem de sektörümüze renk katar" ifadelerini kullandı. Üst düzey siyasilerle Kocaeli'de kültür turu kararı alan katılımcılar, bir dahaki toplantının KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz'ün daveti üzerine Kocaeli Ticaret Odası'ııda yapılması için kararı aldı. 


Bizim Kocaeli




Geri Dön