29 / 04 / 2024

Kadir Topbaş: Rica ediyorum 3 gün toplu taşımayı tercih edelim!

 Kadir Topbaş: Rica ediyorum 3 gün toplu taşımayı tercih edelim!

Okulların açılmasına rağmen İstanbul’da ciddi bir trafik sorunu yaşanmadığını belirten Başkan Kadir Topbaş, uyarıları dinledikleri için İstanbullulara teşekkür etti




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Atatürk Havalimanı’ndan Denizli’ye uğurlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, gazetecilerin yeni eğitim yılı ile ilgili sorularını cevaplandırdı.


Okulların açıldığı sabah itibariyle diğer günlerle mukayese edildiğinde trafikte ciddi bir problemin yaşanmadığına dikkat çeken Kadir Topbaş, “Vatandaşlarımız uyarıları dikkate alarak toplu taşıma araçlarına yöneldi. Ben yine rica ediyorum 3 gün toplu taşımayı tercih edelim” dedi.


2012-2013 ders yılının hayırlı olmasını dileyen Başkan Topbaş, “İstanbullulara teşekkür ediyorum. Bu sabah itibariyle diğer günlerle mukayese edildiğinde trafikte ciddi bir problem yaşanmadı.  Ben yine rica ediyorum ki yarın ve öbür gün 3 gün toplu taşımayı tercih edelim. Bireysel araçlarımızı fazla kullanmazsak öğrencilerimizin stresli ilk heyecanlı günlerinde destek olmuş oluruz. Öğrencilere başarılar diliyorum.”


Bir iki noktada ufak trafik kazası sonucu noktasal sıkıntı yaşandığını ifade eden Topbaş, özellikle okul çevrelerine yakın olan alanlarda problem olmadığını kaydetti. Vatandaşların uyarıları dikkate aldığını ifade eden Topbaş, en yoğun gün diye bilinen servis araçlarının devreye girdiği anda kaos yaşanmadığını da sözlerine ekledi.

İBB


Geri Dön