30 / 04 / 2024

Kadir Topbaş: Ümraniye'den Bostancı'ya metro bağlantısı yapılacak!

Kadir Topbaş: Ümraniye'den Bostancı'ya metro bağlantısı yapılacak!

Kadir Topbaş, "Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu'nu 38 ay gibi kısa bir sürede tamamlamış olacağız. Metro bittiğinde Ümraniye'den Üsküdar'a, Kartal'a ve Avrupa yakasındaki istediğiniz noktaya hızlı ve konforlu bir şeklide gidebileceksiniz" dedi




Başkan Kadir Topbaş, Ümraniye'de coşkulu bir kalabalığa seslendi.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, "Ümraniye'den Bostancı'ya Kadıköy Kartal Metrosu'na bağlantı yapacağız" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ümraniye'den Bostancıya metro bağlantısı yapacaklarını müjdeledi. Ümraniye'de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen ardından Alemdağ Caddesi'nde AK Kafe'nin açılışına katılan Topbaş, Ümraniye Belediye Başkam Hasan Çan'ın da yer aldığı açılışta alam dolduran kalabalığa hitap etti. Başkan Topbaş, "İstanbul'a hizmet etmek gibi bir derdimiz var. İstanbul'u planlı bir şehir haline getirdik, yatırımlarımızı bu doğrultuda yaptık" dedi. 


İstanbul'un altını demir ağlarla ördüklerini ifade eden Başkan Topbaş, "İnşaat hızla devam eden Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu'nu 38 ay gibi kısa bir sürede tamamlamış olacağız. Metro bittiğinde Ümraniye'den Üsküdar'a, Kartal'a ve Avrupa yakasındaki istediğiniz noktaya hızlı ve konforlu bir şeklide gidebileceksiniz. Ümraniye'den Bostancı'ya Kadıköy-Kartal Metrosu'nda da bağlantı yapacağız" diye konuştu. 


Türkiye Gazetesi


Geri Dön