30 / 04 / 2024

Kadir Topbaş'tan Beşiktaş Belediyesi'ne ziyaret!

Kadir Topbaş'tan Beşiktaş Belediyesi'ne ziyaret!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ı ziyaret eden Başkan Kadir Topbaş, “Bu dönem de Beşiktaşlı vatandaşlarımıza hizmet getirmeye devam edeceğiz” dedi. Hazinedar’a başarılar dileyen Topbaş, yerel yönetimler olarak bütün vatandaşlara eşit hizmet verd



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ı makamında ziyaret etti. Başkan Hazinedar’a bu dönem ilk defa seçildiği görevinde başarılar dileyen Başkan Kadir Topbaş, yerel yönetimler olarak seçimden sonra siyasi kimlikleri bir yana bırakarak bütün vatandaşlara eşit hizmet verdiklerini söyledi.


“İstanbulumuzu ilçe belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimizle birlikte dünya ile yarışan modern bir şehir haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz” diyen Başkan Kadir Topbaş, bunda da büyük ölçüde başarılı olduklarını söyledi. Bugüne kadar İstanbul’un birçok sorunu çözdüklerine dikkat çeken Başkan Kadir Topbaş, şöyle konuştu;


“Avrupa’nın 23 ülkesinden daha büyük şehrimizin sorunları çözülmez değil.  Sadece zaman istiyor. İBB olarak Beşiktaşlı vatandaşlarımızın yanındayız. Bu dönem de ilçe belediyesinin doğru projelerini desteklemeye ve Beşiktaş'a hizmet getirmeye devam edeceğiz.”


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da Kadir Topbaş'ın kimseye nasip olmayacak bir şekilde İstanbul’a 3 dönem hizmet etme şerefine mazhar olduğunu belirterek, ilk defa seçilmiş bir başkan olarak Kadir Topbaş'ın samimiyetle gösterdiği abiliğine ihtiyaç  duyduğunu söyledi.


Başkan Topbaş'ın verdiği talimatla İBB Ekiplerinin Beşiktaş Belediyesi ile çok uyumlu çalıştığının altını çizen Hazinedar, “Sayın Başkanım, İstanbul'un merkezi ve sırat köprüsü diyebileceğimiz Beşiktaş'ta tecrübenizle bizim elimizden tutarsanız, önümüzdeki 4'5 yılı hizmetle dolu geçirerek bu köprüden geçmeyi başarırız” diye konuştu.  Murat Hazinedar, görüşmenin ardından Kadir Topbaş’a Beşiktaş Belediyesi’nin çalışmaları ve sorunları hakkında bir sunum da gerçekleştirdi.


İBB


Geri Dön