28 / 04 / 2024

Kadir Tüylü'den Alemdar Öztürk'e ziyaret!

 Kadir Tüylü'den Alemdar Öztürk'e ziyaret!

Ceyhan eski ilçe Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü ziyaret ederek başarılar diledi. Başkan Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



Ceyhan eski ilçe Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü ziyaret ederek başarılar diledi. Başkan Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bayram Kadir Tüylü ise 30 Mart seçimlerinde Ceyhanlıların yekvücut olarak şahsınızda sizi desteklemeleri Ceyhan açısından çok önemli olduğunu belirten Tüylü Ceyhan'ı İktidarla buluşturmanız Ceyhan'a gelecek yatırımcıların önünün açılması ile Ceyhanlı'lar açısından çok önemli olduğunun altını çizdi. 


BAŞKAN ÖZTÜRK "YATIRIMCILARA KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK"OLACAK 
Bakü-Tiflis-Ceyhan Petrol Boru Hattı'nın nimetlerinden Ceyhanlının faydalanacağını vurgulayan Öztürk, "Bu hatla birlikte bölgeye gelmesi planlanan yatırımların öncüsü olacaklarını" söyledi. Öztürk, uzun dönemdir konuşulan ancak hayata geçirilemeyen Ceyhan Enerji İhtisas Bölgesi'nin de takipçisi olduklarını belirterek, "Sanayi Bakanlığımızın kontrolü altında bu enerji bölgesinin hala kamulaştırma işlemleri devam ediyor. Enerji yatırımı yapacak yatırımcılara bu yerin tahsisi hükümetimiz tarafından yapılacak" dedi. 


"TOKİ CEYHAN'A BÜYÜK CAZİBE KAZANDIRACAKTIR" 
Alışveriş merkezi, kentsel dönüşümü ve hepsinden önemlisi TOKİ'yi Ceyhan'a getireceklerini ifade eden Başkan Öztürk, Çukurova'nın cazibe merkezi Adana, Adana'nın en gözde ilçesi ise Ceyhan olacak. 2019'da halkımız yaşanabilir bir Ceyhan bulacak" diye konuştu .Başkan Öztürk ziyaret sonrası eski ilçe Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü ile birlikte Ceyhan Kültür Evine geçerek Kültür evi hakkında Tüylü'ye bilgi verdi. 

Adana Ekspres 

Geri Dön