29 / 04 / 2024

Alemdar Öztürk: TOKİ Ceyhan'a cazibe kazandıracak!

 Alemdar Öztürk: TOKİ Ceyhan'a cazibe kazandıracak!

Ceyhan İlçe eski Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü ziyaret ederek başarılar diledi. Bayram Kadir Tüylü,30 Mart seçimlerinde Ceyhanlıların kendisini desteklemesinin ilçe açısından önemli olduğunu belirtti.



Ceyhan İlçe eski Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü ziyaret ederek başarılar diledi. Bayram Kadir Tüylü,30 Mart seçimlerinde Ceyhanlıların kendisini desteklemesinin ilçe açısından önemli olduğunu belirterek. "Ceyhan'ı iktidarla buluşturmanız Ceyhan'a gelecek yatırımcıların önünün açılması ile Ceyhanlılar açısından çok önemli" dedi. 


"YATIRIMCILARA KAPIMIZ SONUNA KADAR ACIK" 

Bakü-Tiflis-Ceyhan Petrol Boru Hattının nimetlerinden Ceyhanlının faydalanacağını vurgulayan Başkan Alemdar Öztürk de "Bu hat, bölgeye gelmesi planlanan yatırımların öncüsü olacaktır" dedi. Öztürk, uzun dönemdir konuşulan ancak hayata geçirilemeyen Ceyhan Enerji İhtisas Bölgesinin de takipçisi olduklarını belirterek, "Sanayi Bakanlığımızın kontrolü altında bu enerji bölgesinin hala kamulaştırma işlemleri devam ediyor. Enerji yatırımı yapacak yatırımcılara bu yerin tahsisi hükümetimiz tarafından yapılacak" dedi. Alışveriş merkezi, kentsel dönüşümü ve hepsinden önemlisi TOKİ'yi Ceyhan'a getireceklerini ifade eden Başkan Öztürk, "Çukurova'nın cazibe merkezi Adana, Adananın en gözde ilçesi ise Ceyhan olacak. 2019'da halkımız yaşanabilir bir Ceyhan bulacak" diye konuştu Başkan Öztürk ziyaret sonrası eski ilçe Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü ile birlikte Ceyhan Kültür Evine geçerek Kültür evi hakkında Tüylüye bilgi verdi.



Adana Medya 


Geri Dön