27 / 04 / 2024

Alemdar Öztürk kimdir

Alemdar Öztürk kimdir

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Ceyhan'a yapılan hizmetler ile yapılacak projelerini değerlendirdi. Başkan Öztürk göreve gelmeden önce "Daima Ceyhan, Daima duruyoruz. Çalışmalarımız aksamadan devam ediyor." dedi.

Adana Ceyhan'da 500 kişiye tapu verildi!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde 500 kişiye tapu verildi. Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, “40 yıldan bu tarafa çözülememiş olan mülkiyet sorunu çözüme kavuştu. " dedi.

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina inşa ediliyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk; " belediyemize ve ilçemize yakışır bir hizmet binası inşa ediyoruz. " dedi.

Ceyhan Belediyesi 50 yeni çocuk parkı inşa edecek!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk: "Belediyemize bağlanan 50 mahallemize inşallah 50 yeni çocuk parkı da yapacağız" dedi.

Ceyhan Park ve Bahçeler Müdürlüğü binası yenileniyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Alemdar Öztürk; " En kısa sürede tamamlayıp Park Bahçe Müdürlüğü binamızı hizmete açacağız. " dedi.

Alemdar Öztürk proje ve hizmet birincisi oldu!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin 1. yıldönümünde "proje ve hizmet birincisi" oldu.

Alemdar Öztürk kimdir?

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk kimdir? Alemdar Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?Alemdar Öztürk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Alemdar Öztürk..

Ceyhan'da toplu konut için imar tadilatı tamam!

Ceyhan'daki Belecliyeevleri ve de Yarsuvat mahallelerine kurulacak toplu konutlar için düzenlenen 1 / 5000'lik imar plan tadilatı, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı yapıldı.

Ceyhan kentsel dönüşüm çalışmaları için Alemdar Öztürk'e yetki verildi!

Ceyhan Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ün başkanlığında gerçekleştirildi. Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'e, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında meclis yetki verdi.

Meclis, TOKİ konusunda Başkan Alemdar Öztürk'e yetki verdi!

TOKİ'ye teklif edilen parsellerin, lisanslı emlak komisyoncuları tarafından değerlendirilerek rayiç değeri üzerinden TOKİ'ye devredilmek üzere Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'e meclis tarafından oy birliğiyle yetki verildi.

Alemdar Öztürk: 50 yılda alınmayan hizmeti 5 yılda vereceğiz!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, iktidar desteğiyle Ceyhan'ın çehresini değiştirecek önemli vizyon projelerini gerçekleştireceklerini belirtti.Öztürk 'Ceyhan halkının 50 yılda alamadığı hizmeti 5 yılda alacağına inanıyorum' dedi.

Alemdar Öztürk: Ceyhan'da TOKİ'yi yapacağız!

Alemdar Öztürk, " Yola çıkarken halkımızın içinde, halkımızla birlikte " demiştik; bugün bizlere gösterdiğiniz ilgi ve alaka bu tabloyu çok net bir şekilde ifade ediyor.

Alemdar Öztürk: TOKİ'yi Ceyhan'da hayata geçireceğiz!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, düzenlenen halk günü toplantısında Büyükşehir Belediyesi'nin tüm engellemelerine rağmen Kentsel Dönüşüm ve de TOKİ'nin Ceyhan' da hayata geçirileceğini ifade etti.

Alemdar Öztürk: Engellemelere rağmen kentsel dönüşümü yapacağız!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, düzenlenen halk günü toplantısında Ceyhan Büyükşehir Belediyesi'nin tüm engellemelerine rağmen Kentsel Dönüşüm ve de TOKİ'nin Ceyhan'da hayata geçirileceğini ifade etti.

Alemdar Öztürk: Ceyhan kentsel dönüşümle yenilenecek!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, düzenlenen halk günü toplantısında Büyükşehir Belediyesi’ nin tüm engellemelerine rağmen Kentsel Dönüşüm ve TOKİ’ nin Ceyhan’da hayata geçirileceğini ifade etti...

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü olarak atandı. Peki Koray GYO Genel Müdürü Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu kimdir?

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu’nun mesleği nedir? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Kaç yaşında? Kimdir?

Türk iş insanı ve yönetici olarak bilinen Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Vehbi Ergin Öztürk kaç yaşında? Vehbi Ergin Öztürk kimdir? İşte ayrıntılar...

Vehbi Engin Öztürk kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Engin Öztürk kimdir? Vehbi Engin Öztürk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Vehbi Engin Öztürk'ün biyografisi...

Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir?

Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir? Fatma Öztürk Gümüşsu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatma Öztürk Gümüşsu'nun biyografisi...

Yüksel Öztürk kimdir?

2012 yılında Yüksel Öztürk Mimarlık Bürosu'sunu kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Mimar Yüksel Öztürk kimdir? Yüksel Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yüksel Öztürk..

Özgül Öztürk Aksu kimdir?

Mimar Özgül Öztürk Aksu, "Nimri'de Yeniden Hayat" projesiyle Türkiye'ye Uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü kazandırdı. Peki, Mimar Özgül Öztürk Aksu kimdir? Aksu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Alemdar Öztürk, AK Parti'den ihraç edildi!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk AK Parti'den ihraç edildi. Öztürk'ün ihracını 2014'te belediye başkanı adaylığını ilan eden Ömer Çelik açıkladı.

Alemdar Öztürk asfalt çalışmalarını yerinde inceledi!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Namık Kemal Mahallesi'nde yapımı devam eden asfalt yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Ceyhan'ın tüm mahallelerindeki asfalt çalışmaları ara verilmeden devam ediyor.

Yusuf Öztürk kimdir?

En Büyük 250 Müteahhit listesine hızlı girişi yapan Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk kimdir? Yusuf Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Öztürk, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk...

Emre Öztürk kimdir?

Mimar Emre Öztürk kimdir? Mimar Emre Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emre Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Emre Öztürk..

Alemdar Öztürk kimdir Haberi

Alemdar Öztürk kimdir

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Ceyhan'a yapılan hizmetler ile yapılacak projelerini değerlendirdi. Başkan Öztürk göreve gelmeden önce "Daima Ceyhan, Daima duruyoruz. Çalışmalarımız aksamadan devam ediyor." dedi. 


BORÇLU BİR BELEDİYEDEN HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE KONUMUNA GELDİK 

Göreve geldikleri gün 225 milyon TL, borç devraldıklarını ve 1 buçuk milyon TL'lik elektrik borcundan dolayı belediyenin elektriklerinin bile kesildiğini hatırlatan Başkan Alemdar Özlürk. "yasaların verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirme gayretindeyiz. Hizmet alanımız 18 buçuk katı artmasına rağmen personel ve yakıt konusunda israfın önüne geçerek arık hizmet üretebilen ve çalışan bir belediye olduk" diye konuştu. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM İLÇEMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK 

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, kentsel dönüşüm projesinin resmi gazete yayınlanmasının Ceyhan'da büyük heyecan uyandırdığını ifade ederek "30 Mart seçimleri öncesi verdiğimiz en büyük sözlerden biri olan...