28 / 04 / 2024

Ceyhan'da toplu konut için imar tadilatı tamam!

Ceyhan'da toplu konut için imar tadilatı tamam!

Ceyhan'daki Belecliyeevleri ve de Yarsuvat mahallelerine kurulacak toplu konutlar için düzenlenen 1 / 5000'lik imar plan tadilatı, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı yapıldı.



Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, "Bundan yaklaşık 6 ay önce  TOKİ  Başkanımızla yaptığımız ön anlaşma gereği Ceyhan'da orta ve alt kesime hitap edecek olan 500 konutluk TOKİ projemizi gerçekleştirmeyi planlamıştık. TOKİ projemizin ilk ayağını Ceyhan'ın kuzey girişinde, şehir stadının karşı alanına düşen 22 dönümlük arazide gerçekleştireceğiz. Söz konusu arazinin TOKİ'ye devrenin ardından alt ve orta gelir seviyesine hitap edecek olan 500 konutluk projeyi, Allah'ın izniyle vatandaşlarımızla buluşturacağız "dedi. 


BÜYÜKŞB1İR MECLİSİNE TEŞEKKÜR 


İçersinde otopark, yeşil alan ve sosyal kullanım alanlarının da bulunacağı TOKİ konutlarının 2+1 ve 3+1 şeklinde planlandığını ifade eden Başkan Alemdar Öztürk, "Bu vesile ile büyük hassasiyet gösteren kamuoyuna, vatandaşlarımıza ve büyükşehir belediye meclis üyelerine Ceyhan halkı adına çok teşekkür ediyorum " pe konuştu. 


Adana Haber


Geri Dön