28 / 04 / 2024

Ceyhan projeleri

Ceyhan projeleri

Yaptığı kaliteli inşaatlarla Ceyhan’da en saygın Müteahhitler arasında olan CEYMİD Başkanı ÖVET İnşaat Sahibi Beytullah Övet Gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Ceyhan'da kentsel tasarım müdürlüğü kuruldu!

Adana Ceyhan Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanununun 20.Maddesi gereğince 3 Maddelik gündem maddesini görüşmek üzere Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk başkanlığında Olağanüstü toplandı.

Alemdar Öztürk: 500 konutluk projeyi vatandaşla buluşturacağız!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Gündemine yaklaşık 4 aydan bu yana girmeyi bekleyen Ceyhan'daki TOKİ projeleri için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, yapılan oylama neticesinde oy birliğiyle kabul edildi.

Ceyhan'da toplu konut için imar tadilatı tamam!

Ceyhan'daki Belecliyeevleri ve de Yarsuvat mahallelerine kurulacak toplu konutlar için düzenlenen 1 / 5000'lik imar plan tadilatı, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı yapıldı.

Alemdar Öztürk: 50 yılda alınmayan hizmeti 5 yılda vereceğiz!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, iktidar desteğiyle Ceyhan'ın çehresini değiştirecek önemli vizyon projelerini gerçekleştireceklerini belirtti.Öztürk 'Ceyhan halkının 50 yılda alamadığı hizmeti 5 yılda alacağına inanıyorum' dedi.

Alemdar Öztürk: Engellemelere rağmen kentsel dönüşümü yapacağız!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, düzenlenen halk günü toplantısında Ceyhan Büyükşehir Belediyesi'nin tüm engellemelerine rağmen Kentsel Dönüşüm ve de TOKİ'nin Ceyhan'da hayata geçirileceğini ifade etti.

Alemdar Öztürk: Yapılacak hizmetler engelleniyor!

Alemdar Öztürk, tutanakların doğru sayılmadığı kanısı ile tutanakları eksik gördüğünü ve bu nedenle oylamanın kameralardan tespitini istemesi ile birlikte Başkan Hüseyin Sözlü'ün adeta siyasi polimik yarattığını ileri sürdü.

Alemdar Öztürk: Sözlü, Ceyhan'ın önünü açmalıdır!

Alemdar Öztürk, tutanakların doğru sayılmadığı kanısı ile tutanakları eksik gördüğünü ve bu nedenle oylamanın kameralardan tespitini istemesi ile birlikte Başkan Hüseyin Sözlü'ün adeta siyasi polimik yarattığını ileri sürdü.

Ceyhan Enerji İhtisas Bölgesi petrokimya yatırımlarına hazırlanıyor!

ADANA, büyük bir atağa hazırlanıyor. Yıllık 201 milyon ton petrolün akacağı Ceyhan’da kurulacak, ‘Enerji İhtisas Bölgesi’ petrokimya yatırımlarına hazırlanıyor. Kamulaştırmada son aşamaya gelindi, tahsisler yakında başlayacak.

Ceyhan enerji üssü oluyor!

Türkiye tarımının merkezlerinden Çukurova'da, uzun yıllar boyunca tarımsal faaliyetlerin yoğun yapıldığı, ekonomik ve sosyal yapının da bu yönde geliştiği Adana'nın Ceyhan ilçesi, artık petrol merkezi olarak anılıyor...

Ceyhan'da Deprem Konferansı yapıldı!

27Haziran 1998 yılında Ceyhan'da meydana gelen deprem felaketinin 16. yılı nedeniyle Ceyhan Ticaret Odası (CTO) ve Ceyhan Belediyesi işbirliğiyle 'Deprem ve Doğal Afet Konulu' konferans düzenlendi.

Alemdar Öztürk: Ceyhan'da yatırımlar için start verildi!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile görüşmelerde bulunduklarını ve görüşmeler neticesinde, Ceyhan’a yapılacak TOKİ konutları ve kentsel dönüşüm ile ilgili fikir birliğine varıldığı söyledi.

Alemdar Öztürk: Ceyhan'ı hakettiği noktaya taşıyacağız!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, "Özellikle kentsel dönüşüm konusunda milletvekillerimiz Necdet Ünüvar, M. Şükrü Erdinç ve Fatoş Gürkan ile birlikte Sayın idris Güllüce ile yaptığımız görüşmelerde plan ve programımızı arz ettik" dedi.

Ceyhan'da meclis toplantısı yapıldı!

Ceyhan'da meclis toplantısı yapıldı. Geçtiğimiz cuma günü toplanan ve bazı maddeleri 7 Nisan 2014 Pazartesi günü görüşülmek üzere oy çokluğu ile ertelenen meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Adana Ceyhan'da dönüşüm Bakanlar Kurulu onayı bekliyor!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, verdiği röportajda bölgedeki 3 yıllık süreci değerlendirdi. Projeleri ve yatırımları anlattı.

TOKİ Ceyhan'da 22 dönüme proje yapacak!

TOKi Ceyhan'da Yaklaşık 4 aydan bu yana Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine gelmeyi bekleyen Ceyhan'daki TOKİ projeleri için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, oy birliğiyle kabul edildi.

Ceyhan'a 500 dairelik toplu konut yapılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine yaklaşık 4 aydan bu yana girmeyi bekleyen Ceyhan'daki TOKİ projeleri için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, oy birliğiyle kabul edildi.

Adana Ceyhan'a 500 dairelik TOKİ müjdesi!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine yaklaşık 4 aydan bu yana girmeyi bekleyen Ceyhan'daki TOKİ projeleri için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, oy birliğiyle kabul edildi.

Ceyhan dönüşüm projeleri için düğmeye basıldı!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Ozturk, Ankara'da Çevre Şehircilik Bakanı Idıis Güllüce ve Kentsel donuşum Muduru Vedat Gürgen ile görüşmelerinin ilçedeki değişim ve donuşum projelerinin onaylandığını söyledi.

Bahçelievler konut projeleri 2013!

Gelecekte kazandıracak lokasyonlar arasında yer alan Bahçelievler konut projelerini araştırdık. Bölgede fiyatlar 209 bin TL'den başlıyor 1 milyon 265 bin TL'ye kadar yükseliyor. İşte Bahçelievler konut projeleri ve fiyatları....

Hüseyin Aslan: Belediyeler altyapılı arsa projeleri üretmeli!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ev sahibi olamayanlar için altyapılı arsa projeleri üretilerek, bu sorunun çözülmesi gerektiğini söyledi. Hüseyin Aslan konut sektörünün en önemli maliyetlerinden birini arsa paylarının oluşturduğunu ifade etti...

2013 teslim konut projeleri Avrupa Yakası!

İstanbul Avrupa Yakası'nda hayata geçirilen 2013 teslim konut projelerini mercek altına aldık. İşte teslim için geri sayımın başladığı 2013 teslim konut projeleri Avrupa Yakası...

Faizsiz konut projeleri İstanbul 2013!

Müşterilerini uygun koşullarda ev sahibi yapan inşaat yatırımcıları, taksitlerde de faizi kaldırdı. İşte 12 aydan 108 aya kadar sıfır faizle ev sahibi yapan o konut projeleri...

Kerkük- Ceyhan ham petrol boru hattı inşaatı ihalesi!

Irak Petrol Bakanlığı sözcüsü Asim Jihad, Kerkük'ten Ceyhan terminaline yeni bir ham petrol boru hattı inşaatı için ihale açtıklarını ve uluslararası şirketleri ihaleye davet ettiklerini söyledi...

2013 teslim konut projeleri Anadolu Yakası ve fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası'nın farklı semtlerinde hayata geçirilen konut projelerinden yıl içinde teslime hazırlananları mercek altına aldık. İşte tüm detayları ile 2013 teslim konut projeleri Anadolu Yakası....

Üniversitelere yakın konut projeleri 2013!

İstanbul'un seçkin özel ve devlet üniversitelerine komşu yükselen konut projelerini mercek altına aldık. İşte kazançlı bir yatırıma göz kırpan üniversitelere yakın konut projeleri 2013...

Anadolu Yakası en ucuz konut projeleri 2013!

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki en ucuz 10 konut projesini araştırdık. Bölgede fiyatların en uygun olduğu ilçe Kurtköy. Listemizin ilk sırasında ise 84 bin TL ile Pendik Essen Park yer alıyor. İşte Anadolu Yakası en ucuz konut projeleri...

Ceyhan projeleri Haberi

Ceyhan projeleri

Yaptığı kaliteli inşaatlarla Ceyhan’da en saygın Müteahhitler arasında olan CEYMİD Başkanı ÖVET İnşaat Sahibi Beytullah Övet Gazetemize özel açıklamalarda bulundu İnşaat sektöründeki zorlukları anlatan Başkan Övet, 2016 yılının Müteahhitler için mükemmel seviyeye çıkmalarını diledi. Sorduğumuz sorulara içtenlikle Cevap veren Başkan Övet,Ceyhan’a yapılması gereken projeleri de açıkladı

DEVLET YATIRIM YAPAN İNSANLARA KOLAYLIK SUNMALI

Kaç yıldır inşaat sektörüne aktif olarak hizmet sunuyorsunuz. Mesleğe başladığınız ilk yılları düşünecek olursanız mesleki aradan geçen zamanda yaşanan en büyük değişim nedir?

Başkan ÖVET İnşaat yani Müteahhit olarak beş yılı doldurmuş bulunup ortağım Ahmet Şipal ile çok güzel ikili oluşturuyoruz. İlk yıllara göre sektörün en zorlandığı şey bürokrasi olarak zorlanma noktasındayız

Şu an inşaat sektörünün içinde bulunduğu durumu değerlendirir misiniz? 

Başkan ÖVET  Evet inşaat sektörü her anlamda çok zevkli ve bir...