13 / 05 / 2024

Alemdar Öztürk: Yapılacak hizmetler engelleniyor!

Alemdar Öztürk: Yapılacak hizmetler engelleniyor!

Alemdar Öztürk, tutanakların doğru sayılmadığı kanısı ile tutanakları eksik gördüğünü ve bu nedenle oylamanın kameralardan tespitini istemesi ile birlikte Başkan Hüseyin Sözlü'ün adeta siyasi polimik yarattığını ileri sürdü.



Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan Belediye Meclisi’nde kabul edilen ve  Adana  Büyükşehir Belediye Meclisi’ne havale edilen birçok konu hakkında verdikleri tekliflerin Büyükşehir Belediye meclisinde gündeme alınmaması ve yapılan oylamalarda ne hikmetse Sözlünün 2011 yılında Ceyhan’da yapılan Kent Konseyi seçimleride kendi adayının yenilgiye uğraması ve 2014 yerel seçimlerinde de partisinin Ceyhan’da kaybetmesini bir türlü sindiremediğinden dolayı hıncını adeta Ceyhan’lıdan çıkartırcasına Ceyhan’ın önünü kesmek adına elinden gelen her şeyi yapıyor dedi.

Büyükşehir belediye meclisinin 9 ekim Perşembe günkü toplantısında Başkan Alemdar Öztürk tutanakların doğru sayılmadığı kanısı ile tutanakları eksik gördüğünü ve bu nedenle oylamanın kameralardan tespitini istemesi ile birlikte Başkan Sözlü’ün adeta siyasi polimik yarattığını belirti.

SÖZLÜ’ÜN KENT KONSEYİ TAKINTISI

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk sayımı eksik gördüğünü ve kameralardan tespit edilmesini istemesi üzerine Sözlü’nün hiç kendisine yakışmayacak bir şekilde burada kent konseyindeki gibi sayım yapılmaz demesi demek ki Sözlü’nün Kent Ceyhan Konseyi takıntısı olduğu gün yüzü kadar aşinadır.

ÖZTÜRK: SÖZLÜ KEŞKE KARŞIMDA ADAY OLSAYDI

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Büyükşehir belediye meclisinin 9 ekim Perşembe günkü toplantısında Sözlü’nün sayım tutanakları ile adeta şov yaparak gündemi değiştirerek aday gösterdiği ve Kaybettiği Ceyhan Kent Konseyine ve Ceyhan Belediye Başkanlığına getirmesi adeta şaşkınlık yaratıyor.Keşke gelip karşımda aday olsaydı ‘da Ak Kara belli olsaydı dedi.

SİYASETE AİLE ÇOLUK,COÇUK KARIŞTIRILMAZ 

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk siyasetinde bir ölçüsü olduğunu ve siyasette hiçbir zaman aile bireyleri ulu orta karıştırılarak konuşulmaz Fakat Büyükşehir belediye başkanı Sözlü meclisin içerisinde ulu orta Aile ortamına girerek çoluk çocuk ve çocuğunu ağzına alacak kadar siyasi entrikaya girmiştir. Adanalıya Kendisinin ne nasıl bir siyasetçi olduğunu açıkça belli etmiştir? Sözlü’yü Adanalı çok iyi anlamıştır ve Adanalı Sözlü’nün nasıl biri gün geçtikçe yavaş,yavaş öğrenecektir üzüntüm şu’ki kaybeden inşallah Adanalı olmasın dedi.

Başkan Sözlü Büyükşehir meclisinde yapılacak hizmetleri tartışmamız gerekirken kedisi her zaman olduğu gibi yine aklı fikri Ceyhan Kent Konseyi ile Ceyhan Belediye Başkanlığını kaybetmesinde kalmıştır bunu bir türlü kendisine sindiremediğinden dolayı ne söylediğinide bilmeden aile eşrafını karıştırarak ve kendisine hiç yakışmayacak şekilde tüm belediye meclis üyelerinin önünde şu kelimeyi kullanmıştır.SÖZLÜ’NÜN OĞLU BABASINA ŞÖYLE DEMİŞ? BABA BEN SINIF BAŞKANLIĞINA ADAY OLACAĞIM CEYHAN BELEDİYE BAŞKANIDA BENİM KARŞIMDA ADAY OLURMU DEMİŞ. İşte Sözlü’ünün benim şahsıma bütün Belediye meclisinin önünde söylediği söz budur. Bunu kamu oyuna sunuyorun bu kelime edepli bir kelimemi? Bu kelimeyi söyleyenler acaba ağızlarından ne çıktıklarını bilmiyorlar mı? Yoksa kaybettikleri için mi çileden çıkıyorlar bunu kamu oyu çok iyi irdelemelidir.

ÖZTÜRK: SÖZLÜ SİYASİ ENTRİKALAR

YAPARAK TEKLİFLERİMİZİ GÜNDEME ALINMIYOR

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan Belediye Meclisi’nde kabul edilen ve Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’ne havale edilen birçok konunun ve verdikleri tekliflerin Büyükşehir belediye meclisinde gündeme alınmamasından dolayı tepkilerini dile getirdi.

ÖZTÜRK: YAPILACAK HİZMETLER ENGELLENİYOR

Büyükşehir belediye meclisinin 9 ekim Perşembe günkü toplantısında Emsal önergeler gündeme alındığı halde, yaklaşık 3 aydır Büyükşehir meclisinde gündeme alınmayan ve içinde TOKİ, dini tesis ve çevre yolu planlarının olduğu 1/5000 lik plan tadilatının sümenaltı edilmesinin çifte standart ve siyasi entrika olduğunu söyleyen Başkan Alemdar Öztürk, Ceyhan’a yapılacak hizmetlerin engellemenin çare olmadığını bundan böyle Ceyhan'ın önünün açılması gerektiğini yineledi.


BU NASIL CEYHAN’A BAĞLILIKVE CEYHANLI’LIK

Başkan Alemdar Öztürk, “Ceyhan'a yapılacak yatırımlar için yapılacak düzenlemelerin 3 aydır büyükşehir meclisinin gündemine alınmadığını ve Biz burada ilçemiz Ceyhan’ın faydasına; Önünün açılmasına ilişkin hizmetlere yönelik teklifler veriyoruz. Ceyhan’ın faydasına olmaktan başka hiçbir amacı olmayan bu tekliflerimiz ne yazık ki Büyükşehir Belediye Meclisi’nce siyasi entrikalar ile gündeme alınmıyor. Ceyhan’a olan bağlılık, Ceyhan’a olan hizmet aşkı böyle mi olur? Bu ne biçim Ceyhanlılık bilincidir anlamış değiliz. Eğer Ceyhan’a hizmet yapmak istiyorsanız Ceyhan’ın önünü açacak kararlar almalısınız.” dedi.

ÖZTÜRK: CEYHAN REFERANSIY’SA CEYHAN’IN ÖNÜNÜ TIKAYAMAZ

Başkan Alemdar Öztürk, Merkez ilçeler hariç diğer ilçelerdeki 10 dekarın üzerindeki parkların büyükşehir belediyesine devredilmesinin hakkaniyetli olmadığını bu nedenle kararın tashih edilmesi yönünde öneride bulunduğunu ancak önerinin reddedildiğini de söyleyen başkan Öztürk 15 yıl Ceyhan’da başkanlık yaptı hangi yatırımcının önünü açtı.15 yıl içerisinde Ceyhanlı evsizleri neden  TOKİ  evlerinden mahrum etti.Çevre yolları ile regülatör köprünün yapılmasına kurum görüşleri olmadığı gerekçesi ile gündeme almayışına ne demeli hani kendisinin referansı Ceyhan’dı. Bir’de diyor ki Ceyhanlı ile arama girme diyor ben bunu kamu oyu ile paylaşmak durumundayım çünkü herkesin her şeyi bilme hakkına sahiptir diye konuştu.

 


Doruk Gazetesi


Geri Dön