01 / 05 / 2024

Alemdar Öztürk: Ceyhan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Alemdar Öztürk: Ceyhan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Ceyhan belediye başkanı Alemdar Öztürk yaptığı açıklamada, Ceyhan'a öncelikle kentsel dönüşümün yapılacağını ve kentsel dönüşümüm ilk etapta kıyı şeridinden başlayacağını bu kapsamda çalışmaların başladığını ifade etti.




Ceyhan Şehit Anneleri Derneği başkanı Ayşe Mucahir, sekreter İlkay Arslan ve yönetim kurulu üyeleri Ceyhan belediye başkanı Alemdar Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Şehit Anneleri Derneği başkanı Ayşe Mucahir, "Ceyhan'da yaklaşık 70 şehit ailesinin bulunduğunu belirterek bizler inancımız gereği her zaman şehitlerimizi içimizde yaşatıyoruz" dedi. Ceyhan belediye başkanı Alemdar Öztürk ise Ceyhan Şehit Anneleri Derneği Başkanı Ayşe Mucahir ve yönetim kuruluna ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Öztürk," Şehitlerin şefkati her zaman üzerimizdedir. Bizlerin ne zaman nerede öleceği hiçbir zaman belli olmaz buna inanmalıyız" dedi. 

Başkan Öztürk, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmeler yaptığını ve bu görüşmeler çerçevesinde Enerji Bakanı Taner Yıldız ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile fikir alışverişinde bulunduğunu kaydeden Öztürk, Ceyhan'a öncelikle kentsel dönüşümün yapılacağını ve kentsel dönüşümüm ilk etapta kıyı şeridinden başlayacağını ve çalışmaların başladığını ifade etti.  TOKİ  ile çalışmaların devam ettiği belirten Öztürk, "Bizler her zaman dik durmalıyız ve saflarımızı sıklaştırmalıyız ve en önemlisi Ceyhan'a sahip çıkarak hizmetlerimizi devam ettireceğiz" dedi. 


Adana Medya




Geri Dön