01 / 07 / 2024

Alemdar Öztürk: Ceyhan'da yatırımlar için start verildi!

Alemdar Öztürk: Ceyhan'da yatırımlar için start verildi!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile görüşmelerde bulunduklarını ve görüşmeler neticesinde, Ceyhan’a yapılacak TOKİ konutları ve kentsel dönüşüm ile ilgili fikir birliğine varıldığı söyledi.




Ceyhan  Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, AK Parti  Adana  Milletvekili TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Süleyman Ulu ile birlikte Ankara'da  TOKİ  Başkanı Mehmet Ergün Turan ile görüştüklerini ve Ceyhan'a yapılacak TOKİ konutları ile kentsel dönüşüm hakkında fikir birliğine vardıklarını söyledi. 


HEYECANLA BEKLENİYOR

 Öztürk, "Ceyhan'da TOKİ konutları ve kentsel dönüşüm dâhil onlarca projenin altyapı hazırlıkları bitme aşamasına geldi. Yakın tarihte bu projelerin uygulama yeri ve takvimi netlik kazanacak. Yıllardır hizmete susamış hemşehrilerimizin yatırımların gelmesini heyecanla beklediğinin farkındayız.  Bu nedenle Ceyhan için el ele vererek durmaksızın çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Altyapı çalışmaları sonuçlandığında Ceyhan, artık AK hizmetlere kavuşmaya başlayacaktır" dedi. 


ÇİFTÇİNİN SORUNLARINI İLETTİK

 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile yapılan görüşmelerde çiftçilerin ihtiyaç ve talepleri hakkında bilgiler veren Öztürk "Bu çerçevede hükümetimizin çiftçilerimize yaptığı devasa hizmetlere yenilerinin eklenmesi hususunda önemli görüşmeler yaptık. İnşallah Ceyhan'ımızı iktidarla buluşturup AK hizmetlerden ziyadesiyle istifade etme imkânı yakalayacağız" şeklinde konuştu. 



Sabah Güney


Geri Dön