11 / 05 / 2024

ceyhan imar

ceyhan imar

Ceyhan'daki Belecliyeevleri ve de Yarsuvat mahallelerine kurulacak toplu konutlar için düzenlenen 1 / 5000'lik imar plan tadilatı, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı yapıldı.

Ceyhan'ın imar sorunları ortadan kalkıyor! 

Adana Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan imar planları Adana Büyükşehir Meclisi tarafından onaylandı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem yeni hazırlanan planlarla ilçedeki imar sorunlarının çözüme kavuşacağını dile getirdi.

Ceyhan'da imar ve ruhsat rüşvetine 5 tutuklama!

Adana'da suç örgütü kurmak, rüşvet ve irtikap soruşturmasında, eski Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın da aralarında yer aldığı 5 zanlı tutuklandı.

Ceyhan'da imar ve ruhsat rüşvetine 23 gözaltı!

Adana Ceyhan'da, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, rüşvet ve irtikap soruşturması kapsamında, mazbatası Mart'ta iptal edilerek görevinden uzaklaştırılan eski Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın da aralarında olduğu 23 şüpheli gözaltına alındı.

Ceyhan’ın imar sorunu çözüldü!

Adana Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan yeni imar planı Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçti. Bu kapsamda Ceyhan’ın imar sorununu çözüme kavuştu.

Ceyhan Belediye Meclisi, İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Ceyhan Belediye Meclisi 2017 yılı Nisan ayı olağan toplantısı Alemdar Öztürk’ün başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda imar komisyonuna Murat Yürük, Zafer Topaloğlu, Mustafa Korkmaz, Mustafa Özdemir ve Abdi Öztürk seçildi.

Ceyhan Meclisi'nde imar planları komisyona havale edildi!

Ceyhan Belediye Meclisi'nin 2017 yılı Mart ayı olağan toplantısı yapıldı. Toplantıda görüşülen imar planları komisyona havale edildi.

Ceyhan Belediye Meclisi'nin Şubat gündeminde imar konuşuldu!

Ceyhan Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanun’un 20. maddesi gereğince 5 maddelik gündemle toplandı.

Ceyhan Belediyesi'nden imar mevzuatı eğitimi!

Ceyhan Belediyesi İmar Müdürlüğü ve Kentsel Tasarım Müdürlüğü personellerine 'İmar mevzuatı ve şehirleşme ' konulu 2 gün süren eğitim verildi.

Ceyhan Meclisi'nde imar konuları Komisyon'a havale edildi!

Ceyhan Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanun'un 20. maddesi gereğince 6 maddelik gündemle toplandı.

Ceyhan Belediye Meclisi'nin Ekim toplantısında imar konuşuldu!

Ceyhan Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye kanununun 20. Maddesi gereğince 6 maddelik gündem maddesini Ekim ayı olağan toplantısında görüşerek karara bağladı.

Adana Ceyhan'da imar planları konuşuldu!

Ceyhan Murat Göğebakan kültür merkezinde görüşülerek karara bağlandı. Meclisi Eylül ayı olağan toplantısını Başkan Alemdar Öztürk başkanlığında gerçekleştirdi.

Ceyhan Belediye Meclisi Mayıs toplantısında imar konuşuldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisinin 13 Şubat 2015 tarih ve 69 sayılı karar ile onaylanan söz konusu planlama alanının 1/1000’lik uygulama imar planı değişikliği görüşülerek oy birliğile Büyükşehir belediye meclisine gönderildi.

Adana Ceyhan Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Ceyhan Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediyeler Kanunu'nun 20.Maddesi gereğince 3 maddelik gündemle Şubat ayı toplantısını yeni meclis salonunda gerçekleştirdi. Toplantıda imar görüşüldü.

ceyhan imar Haberi

ceyhan imar

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, "Bundan yaklaşık 6 ay önce TOKİ Başkanımızla yaptığımız ön anlaşma gereği Ceyhan'da orta ve alt kesime hitap edecek olan 500 konutluk TOKİ projemizi gerçekleştirmeyi planlamıştık. TOKİ projemizin ilk ayağını Ceyhan'ın kuzey girişinde, şehir stadının karşı alanına düşen 22 dönümlük arazide gerçekleştireceğiz. Söz konusu arazinin TOKİ'ye devrenin ardından alt ve orta gelir seviyesine hitap edecek olan 500 konutluk projeyi, Allah'ın izniyle vatandaşlarımızla buluşturacağız "dedi. 


BÜYÜKŞB1İR MECLİSİNE TEŞEKKÜR 


İçersinde otopark, yeşil alan ve sosyal kullanım alanlarının da bulunacağı TOKİ konutlarının 2+1 ve 3+1 şeklinde planlandığını ifade eden Başkan Alemdar Öztürk, "Bu vesile ile büyük hassasiyet gösteren kamuoyuna, vatandaşlarımıza ve büyükşehir belediye meclis üyelerine Ceyhan halkı adına çok teşekkür ediyorum " pe konuştu. 


Adana...