02 / 05 / 2024

Ceyhan Belediye Meclisi, İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Ceyhan Belediye Meclisi, İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Ceyhan Belediye Meclisi 2017 yılı Nisan ayı olağan toplantısı Alemdar Öztürk’ün başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda imar komisyonuna Murat Yürük, Zafer Topaloğlu, Mustafa Korkmaz, Mustafa Özdemir ve Abdi Öztürk seçildi.



Ceyhan Belediye Meclisi, 5393 sayılı belediye kanununun 20. Maddesi gereği 2017 yılı Nisan ayı olağan toplantısını Belediye Başkan Alemdar Öztürk’ün başkanlığında gerçekleştirdi. 


Murat Göğebakan Kültür Merkezi Belediye Meclis salonundaki toplantıda açılış ve yoklamanın ardından Atatürk ve aziz şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

 

Gündemin 2.maddesi gereği Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından talep edilen ve belediyenin 2016 yılı Mali Yılı Denetim Raporu sunulup tanzim edildi.

 

Gündemin 3. maddesinde Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından talep edilen belediyenin 2016 yılı Faaliyet Raporu görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi.

 

Gündemin 4. maddesi gereği yapılan encümen üyelik seçimlerinde Zafer Topaloğlu, Aynur Çetiner ve Nilgün Coşar seçildiler.

 

Gündemim 5. maddesinde İhtisas Komisyonları üyelikleri seçimlerinde

İmar komisyonuna Murat Yürük, Zafer Topaloğlu, Mustafa Korkmaz, Mustafa Özdemir ve Abdi Öztürk; Plan bütçe ve hesap komisyonuna Ersin Erol, Huzeyfe Menekşe, Murat Yürük, Zafer  Topaloğlu ve Sami Özsoy; Kanun ve Nizamname Komisyonuna ise Taner Önük, Hasan Toprak, Zafer Topaloğlu, Murat Yürük, ve Ahmet Nuri Sabuncu seçildiler.

 

KOMİSYONLARA HAVALE EDİLEN KONULAR GÖRÜŞÜLDÜ

Gündemin 6. maddesinde Mustafabeyli Mahallesi 153 ada 18 nolu parsel için hazırlanan 1/1000 ölçekli imar plan değişikliği talebi görüşülerek komisyonlardan geldiği şekilde oy birliğiyle kabul edildi.

 

Gündemin 7. maddesinde  Adana  Yumurtalık Serbest Bölgesi Deniz Alanı, Liman Alanı, amaçlı onaylı imar planında, değişiklik/ ilave ve bir kısım alanın iptaline ilişkin imar planı değişikliği talebi görüşülerek komisyonlardan geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi.

 

Gündemim 8. Maddesinde ise Adana ili Ceyhan İlçesi Türlübaş Mahallesi 507 ada 11 nolu parselin Mehmet Arslanoğlu’na satılması talebi görüşülerek idareden geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi.


Adana Bölge


Geri Dön