27 / 04 / 2024

Kağıthane Kampüs Ofis fiyat listesi!

Kağıthane Kampüs Ofis fiyat listesi!

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

Kağıthane Kampüs Ofis fiyat listesi kampsamında metrekare birim fiyatı 2 bin 970 dolardan başlıyor. Proje az katlı yatay mimaride tasarlanıyor...



Premier Kampüs Ofis projesi,  Fer Yapı  imzası ile hayata geçiriliyor. Türkiye'de ilk kampüs ofis konseptiyle inşa edilen proje, Çelikler Limited Şirketi'nin arazisi üzerinde konumlandırılıyor. 20 dönüm alan üzerinde inşa edilen proje, 150 milyon lira yatırım bedeli ile yükseliyor.


Premier Kampüs ofis projesi az katlı ve yatay olarak inşa ediliyor. 6 bin metrekaresinin kampüs meydana ayrıldığı proje içerisinde seminer odaları, parti odası ve hobi odaları, toplantı odaları, fitness, squash, pilates, basketbol, dinlenme ve performans havuzları, SPA, sauna, sağlık odası, buhar odası yer alıyor.


Premier Kampüs Ofis'in üst katında 5 bin 600 metrekare alan sahip olan teraslı ofisler bulunuyor. Projede bulunan küçük boylu ofisler 40 metrekare ile 300 metrekare, orta boylu ofisler ise 800 metrekare ile 100 metrekare arasında değişiyor.


Kağıthane Kampüs Ofis fiyat listesi! 

Kağıthane Kampüs Ofis fiyat listesi henüz yayınlanmadı. Kağıthane Kampüs Ofis fiyat listesi kapsamında projede metrekare birim fiyatı açıklandı. Fiyatlar 2 bin 970 dolardan başlıyor.


Lansman ve satış sürecinin devam ettiği  Premier Kampüs Ofis  fiyat listesi hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız projenin satış ofisini arayabilirsiniz. Projenin mimarlığını Julien De Smedt yapıyor.


Telefon: 0212 272 49 09

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön