29 / 04 / 2024

Kağıthane Kampüs Ofis fiyatları!

Kağıthane Kampüs Ofis fiyatları!

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

6 bin metrekare kampüs meydanının yer aldığı Kağıthane Kampüs Ofis fiyatları metrekare fiyatı olarak 2 bin 970 liradan başlangıç gösteriyor...



Lansman ve ön satış döneminin devam ettiği Premier Kampüs Ofis, Kağıthane'de 20 dönüm alan üzerinde Çelikler Limited arazisinde konumlandırılıyor. 150 milyon yatırım bedeli ile yükselen proje,  Fer Yapı  tarafından inşa ediliyor.


Türkiye'de ilk defa kampüs ofis konsepti ile tasarlanan proje olarak yükselen Premier Kampüs Ofis, yatay ve az katlı olarak inşa ediliyor. Projenin mimarı Julien De Smedt.


Premier Kampüs Ofis'te yer alan küçük boylu ofisler 40 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. Orta boylu ofisler ise 800 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede 6 bin metrekare alana sahip kampüs meydan yer alıyor.


Kağıthane Kampüs Ofis fiyatları!


Kağıthane Belediyesi'nin karşısında konumlandırılan Kağıthane Kampüs Ofis fiyatları metrekare bazında 2 bin 970 dolardan başlıyor. Kağıthane Kampüs ofis fiyatları dahilindeki ödeme planı hakkında bilgi almak istiyorsanız satış ofisini arayabilirsiniz.


Telefon: 0212 272 49 09

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön