29 / 04 / 2024

Kağıthane Kampüs Ofis iletişim!

Kağıthane Kampüs Ofis iletişim!

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

Kağıthane Kampüs Ofis iletişim bilgileri detaylı olarak haberimizin içerisinde yer alıyor...



Kağıthane Kampüs Ofis iletişim!


Kağıthane'de yer alan Premier Kampüs Ofis projesi Çelikler Limited Şirketi ve  Fer Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Türkiye'nin ilk kampüs ofisi olan Kampüs Ofis'in kurulduğu alan 20 dönüm. 


Kağıthane Kampüs Ofis iletişim bilgileri haberimizin bitiş kısmında yer alıyor. Çelikler  Premier Kampüs Ofis  projesi, 150 milyon liralık yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. 


Kağıthane Kampüs Ofis iletişim!


Premier Kampüs Ofis Kağıthane projesinde ofislerin alanları 2 farklı şekilde sunuluyor. 40 ila 300 metrekare arasında değişen alanlara sahip ofisler dışında bir de 800 ila 1000 metrekare arasında değişen alanlara sahip ofisler bulunuyor. 


Modüler sistem birleştirilen ofislerden meydana gelen Kağıthane Kampüs Ofis Fer Yapı'da ofislerin metrekare birim fiyatları 2.970 dolardan başlangıç gösteriyor. 


Çelikler Premier Kampüs yaklaşık 20 bin metrekare bir alana kuruluyor. Alanın  yüzde 50’ye yakın kısmı ise yeşil alan ve çalışanların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri Kampüs Bahçe ve Kampüs Meydan olarak değerlendirilecek. Projede; modern ve şık ofisler, manzara, bahçeler, parklar, su alanları, açık hava toplantı alanları, zengin sosyal imkanlar bulunuyor. 


Kağıthane Kampüs Ofis iletişim

Telefon: 0212 272 49 09

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön