28 / 04 / 2024

Kağıthane Kampüs Ofis ne zaman teslim?

Kağıthane Kampüs Ofis ne zaman teslim?

Firma: Fer Yapı

Proje: Kağıthane Kampüs Ofis

Fiyatların metrekare birim bazında 2 bin 790 dolardan başladığı Kağıthane Kampüs Ofis ne zaman teslim? sorusunun ayrıntılı yanıtı için haberimizi incelemeniz yeterli...




Kampüs Ofis projesi 4 blok olarak İstanbul'un Kağıthane ilçesinde yükseliyor. İnşaat alanı 20 bin metrekare olarak belirlenen  Kağıthane Kampüs Ofis  projesinin satış süreci devam ediyor. Ticari konsepte sahip olacak şekilde hayata geçirilen Kağıthane Kampüs Ofis ne zaman teslim? sorusunun detaylı yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz. 


Yatırım bedeli 150 milyon lirayı bulan Kağıthane Kampüs Ofis projesindeki küçük ofisler 40 metrekare ile 300 metrekare arasında, orta ofisler 800 metrekare ile 1000 metrekare arasında ve büyük ofisler 10 bin metrekare alan büyüklüğüne sahip olacak şekilde tasarlandı. 


Kağıthane Kampüs Ofis fiyatları: 


Kağıthane Kampüs Ofis projesindeki birimler 2 bin 790 dolardan başlayan metrekare tutarı ile satılıyor. 



Kağıthane Kampüs Ofis ne zaman teslim?



Kağıthane Kampüs Ofis ödeme: 


Kağıthane Kampüs Ofis projesinin ödemelerinde banka kredisi kullanılıyor. Ofis tutarının yarısı peşin olarak ödendiği takdirde kalan miktar kredi kapsamında vadelendirilebiliyor. 


Kağıthane Kampüs Ofis nerede? 


Kağıthane Kampüs Ofis açık adresi: Gürsel Mahallesi, İmrahor Caddesi, No:29 Kağıthane-İstanbul. Kampüs Ofis telefon: 0212 272 49 09


İçerisinde SPA, sağlık merkezi,  parti odası, hobi odaları, restoranlar ve toplantı odaları 'nı barındıran Kağıthane Kampüs Ofis ne zaman teslim? sorusunun cevabı şöyle: 


Kağıthane Kampüs Ofis ne zaman teslim?


Kağıthane Kampüs Ofis ne zaman teslim? sorusunun yanıtı olarak 2015 yılı belirtiliyor. 



Telefon: 0212 272 49 09

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön