27 / 04 / 2024

Kampüs Ofis ne zaman teslim!

Kampüs Ofis ne zaman teslim!

Firma: Fer Yapı

Proje: Kampüs Ofis

Kağıthane Kampüs Ofis ne zaman teslim sorusuna 2015 yılı cevabı veriliyor. Kampüs Ofis projesinde ofisler yer alıyor. Kampüs Ofis projesi Fer Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane' de hayata geçiriliyor.




Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Kampüs Ofis projesi İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane' de inşa ediliyor.  Kampüs Ofis  ne zaman teslim sorusuna 2015 yılı cevabı veriliyor.


150 milyon liralık yatırım bedeli ile yükselen  Fer Yapı Kampüs Ofis projesi 20 bin metrekareye yayılan inşaat alanı üzerinde konumlandırılıyor. 4 blok halinde yükselen Kampüs Ofis projesinde ofislerin satış süreci devam ediyor.


Fer Yapı Kampüs Ofis fiyatlarına göre projenin metrekare birim fiyatı 2 bin 790 dolardan başlayarak yükseliyor. Kampüs Ofis ödeme planına göre banka kredisi kullanılarak ofis alınabiliyor. 


Kampüs Ofis ödeme planı kapsamında ofisin yarı tutarı peşin olarak ödendikten sonra kalan miktar banka kredisi ile vadelendiriliyor. 


Kampüs Ofis projesinde ofis sahiplerinin yararlanması için sağlık merkezi,  parti odası, hobi odaları, restoranlar, toplantı odaları ve SPA yer alıyor. 


Kampüs Ofis ne zaman teslim!


Kampüs Ofis projesindeki küçük ofisler 40 metrekare ile 300 metrekare arasında, orta ofisler 800 metrekare ile 1000 metrekare arasında ve büyük ofisler 10 bin metrekare alan büyüklüğüne sahip durumda.


Kampüs Ofis ne zaman teslim!

Kampüs Ofis ne zaman teslim edilecek diye merak edenler için 2015 yılı yanıtı veriliyor.


Fer Yapı Kampüs Ofis nerede? 

Fer Yapı Kampüs Ofis açık adresi: Gürsel Mahallesi, İmrahor Caddesi, No:29 Kağıthane-İstanbul. Kampüs Ofis 


Kampüs Ofis iletişim bilgileri!

Telefon: 0212 272 49 09

Web adresi: www.premierkampusofis.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön