27 / 04 / 2024

Kağıthane Kampüs Ofis ne zaman teslim!

Kağıthane Kampüs Ofis ne zaman teslim!

Firma: Fer Yapı

Proje: Kağıthane Kampüs Ofis

Kağıthane Kampüs Ofis ne zaman teslim edilecek sorusuna 2015 yılı cevap olarak veriliyor. Kampüs Ofis projesinde yer alan konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 790 dolardan başlıyor...




Fer Yapı imzasıyla yükselen Kampüs Ofis projesi İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa ediliyor.  Kağıthane Kampüs Ofis  ne zaman teslim sorusuna 2015 yılı cevap olarak veriliyor.


150 milyon liralık yatırım bedeli ile yükselen  Fer Yapı Kampüs Ofis projesi 20 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


4 blok olarak yükselen Kampüs Ofis projesinin satış süreci devam ediyor.  Fer Yapı  Kampüs Ofis fiyatlarına göre projede ofislerin metrekare birim fiyatı 2 bin 790 dolardan başlayarak yükseliyor.


Kampüs Ofis projesindeki küçük ofisler 40 metrekare ile 300 metrekare arasında, orta ofisler 800 metrekare ile 1000 metrekare arasında ve büyük ofisler 10 bin metrekare alan büyüklüğüne sahip.


Kağıthane Kampüs Ofis ne zaman teslim!


Fer Yapı Kampüs Ofis ödeme planına göre banka kredisi kullanılabiliyor. Kampüs Ofis ödeme planı kapsamında ofisin yarı tutarı peşin olarak ödendikten sonra kalan miktar banka kredisi ile vadelendiriliyor.


Kampüs Ofis projesinde ofis sahiplerinin yararlanması için sağlık merkezi,  parti odası, hobi odaları, restoranlar, toplantı odaları ve SPA yer alıyor. 


Kağıthane Kampüs Ofis ne zaman teslim!

Kağıthane Kampüs Ofis ne zaman teslim sorusuna 2015 yılı cevabı veriliyor.


Fer Yapı Kampüs Ofis açık adresi:

Gürsel Mahallesi, İmrahor Caddesi, No:29 Kağıthane-İstanbul. Kampüs Ofis telefon: 0212 272 49 09


Kampüs Ofis iletişim bilgileri! 

Telefon: 0212 272 49 09

Web adresi: www.premierkampusofis.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön