28 / 04 / 2024

Kağıthane Kampüs Ofis fiyat listesi!

Kağıthane Kampüs Ofis fiyat listesi!

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

Çelikler Limited A.Ş. arazisi üzerinde hayata geçirilen Kağıthane Kampüs Ofis fiyat listesi dahilindeki metrekare birim fiyatı 2 bin 970 dolardan başlıyor...



150 milyon lira yatırım bedeli ile kampüs ofis konseptinde hayata geçirilen  Premier Kampüs Ofis  projesi,  Fer Yapı  imzası taşıyor. Az katlı ve yatay olarak yükselen projede ön satışlar devam ediyor.


Mimarlığını Julien De Smedt'in üstlendiği Premier Kampüs Ofis, Kağıthane'de Çelikler Limited A.Ş'nin arazisi üzerinde yükseliyor. Proje içerisinde 6 bin metrekare kampüs meydan bulunuyor.


Türkiye'de bir ilk olarak hayata geçirilen kampüs ofis konseptli Premier projesinde yer alan küçük ofisler 40 ile 300 metrekare arasında, orta ofisler ise 800 ile 1000 metrekare arasında değişen alana sahip.


Lansman sürecinin devam ettiği Kağıthane Kampüs Ofis fiyat listesi henüz belirlenmedi. Kağıthane Kampüs Ofis fiyat listesi dahilinde metrekare birim fiyatı açıklandı.


Kağıthane Kampüs Ofis fiyat listesi dahilinde metrekare birim fiyatı 2 bin 970 dolardan başlıyor. Proje 20 dönüm alan üzerinde yükseliyor ve içerisinde restoranlar, kafeler, banka şubeleri, showroomlar, kampüs bahçe, canteen, fit stop, break room yer alıyor.


Kağıthane Kampüs Ofis fiyat listesi!


Telefon: 0212 272 49 09

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön