04 / 05 / 2024

Kağızman'da doğalgaz toplantısı yapıldı!

Kağızman'da doğalgaz toplantısı yapıldı!

Doğal gaz toplantısına AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, BOTAŞ Proje ve Sözleşmeler Daire Başkanı Abdulvahit Fidan, Kağızman Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Nevzat Yıldız ve vatandaşlar katıldı...




Kağızman’a doğal gaz gelebilmesi için ilgili kurum ve kuruluşlarla birlikte vatandaşı bilgilendirme toplantısı yapıldı.


Doğal gaz toplantısına AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, BOTAŞ Proje ve Sözleşmeler Daire Başkanı Abdulvahit Fidan, Kağızman Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Nevzat Yıldız ve vatandaşlar katıldı.


Vatandaşların bilmek istediği soruları cevaplandıran Fidan, özelikle verilen ücretlerin abone başı 335 TL olduğunu ve bu ücretin doğal gaz için abonelik ücreti olduğunu belirtti. Ücretini yatıran vatandaşlara olası bir aksi durumda paralarını geri alacakları teminatı verildi.


Milletvekili Ahmet Arslan, Kağızman halkı evine doğal gaz gelmesini istiyorsa kışlık maliyeti olsun mutfak banyo maliyeti olsun yarı yarıya düşürmek istiyorsa abonelik ücretlerini yatırmaları gerektiğini söyledi.


Kağızman’da bulunan abone sayısının 2850 i bulması halinde doğal gaz hattının hemen çekilme işlemine başlanacağı belirtildi. Yetkililer sürenin dolması için 45 gün kaldığını ve vatandaşlarının acele etmesi gerektiğine söylediler.




Ordu Yorum


Geri Dön