21 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Komple Reklam ile tanıtılacak!

Kahramanmaraş Komple Reklam ile tanıtılacak!

Kahramanmaraş'ın tanıtımı için ciddi çalışmalara imza atan Komple Reklam Ajansı, şehrin doğal ve kültürel zenginliklerinin bilinirliğini artırmak için atağa geçti. Firmanın sloganı ise "Firmanızın Komple Çözüm Ortağı"..



Kahramanmaraş'ın tanıtımı için ciddi çalışmalara imza atan Komple Reklam Ajansı, şehrin doğal ve kültürel zenginliklerinin bilinirliğini artırmak için atağa geçti. 


Yeni kurulmuş olmasına karşın yaptığı çalışmalarla dikkat çeken şirket, "Firmanızın Komple Çözüm Ortağı" sloganı ile yola çıktı. Faaliyetlerini anlatan firma yetkilisi Gökhan Şamil Marangoz, "Biz, bir firmaya A' dan Z' ye bütün reklam, tanıtım ve danışmanlık hizmetlerini sunmak amacıyla bu yola çıktık. Bir şirkete; tabelasının hazırlanmasından tutun da, kurumsal kimlik çalışmalarının, broşür, katalog gibi basılı materyallerin oluşturulması, internet sitesi, e-tiçaret uygulamaları ve organizasyonlarının yapılması gibi birçok alanda hizmet veriyoruz" dedi. 


Reklamcılık sektörüne öğrencilik yıllarında adım attığını belirten Marangoz, "İstanbul'da bir reklam ajansı ile başladığım serüvenimde birçok büyük firmanın reklam konseptlerini yürüttüm. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nin reklam çalışmalarında yer aldım. Yıllar sonra ise memleketim olan Kahramanmaraş'a geri döndüm. Ocak ayında Komple Reklam ve Tanıtım Ajans Hizmetleri'ni kurduk. Amacımız Kahramanmaraş'ta reklam adına bir bütün içerisinde kaliteli ve zamanında hizmet verebilmek. Ayrıca yine Kahramanmaraş'ta bir ilk olan kanvas tablo üretimi gerçekleştirerek e-ticaret sitemiz olan 'www.ozelarmagan.com' üzerinden perakende ve bayilikler vererek toptan satışlar yapmaya başladık" diye konuştu. 

"İlk önce kişiye özel tablolar ürettik, daha sonra bunu Kahramanmaraş'ın tanıtımında kullanmaya karar verdik" ifadelerini kullanan Gökhan Şamil Marangoz, "Kenti, daha geniş kitlelere tanıtmak için yaptığımız ilk çalışmamız kapsamında, Piazza Alışveriş Merkezi'nde önümüzdeki ay bir sergi açacağız. 

Kentin tanıtımı için yaptığımız bu tür çalışmalarımızı Vali, Belediye Başkanı ile Kültür ve Turizm Müdürü'ne de sunmak istiyoruz. Kahramanmaraş'ın tanıtımı için yapılacak her türlü çalışmada yer almak bizim asli görevimiz" dedi. 



Dünya Kobiden


Geri Dön