27 / 07 / 2024

Kahramanmaraş'ta 6.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Kahramanmaraş'ta 6.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Türkoğlu Malmüdürlüğü, Kahramanmaraş İli Türkoğlu İlçesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 804 bin TL olarak belirlendi.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR


Türkoğlu Malmüdürlüğü'nden:


1 - Aşağıda özellikleri ve ihale bilgileri belirtilen taşınmaz malın satış ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 inci maddesine göre Açık Teklif Usulü ile hizasında belirtilen tarih ve saatte Malmüdürlüğünde teşekkül edecek komisyon huzurunda Malmüdürü makam odasında yapılacaktır.


2 - İhaleye iştirak etmek isteyenlerin ihale saatine kadar;

a - Geçici teminatı (Tedavüldeki Türk parası, Mevduat ve Katılım Bankalarının verecekleri süresiz teminat mektupları ve Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet iç borçlanma senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeleri)

b) Yasal yerleşim yerini gösterir belgeyi (İkametgah Belgesi),

c) Tebligat için Türkiye'de adres göstermelerini,

ç) Gerçek kişilerin T.C. Kimlik numarasını bildirmeleri ve nüfus cüzdan suretini vermeleri (aslı ihale sırasında ibraz edilecektir), özel hukuk tüzelkişilerinin yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak vergi kimlik numaralarını bildirmeleri, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri meslek kuruluşundan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzelkişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri; kamu tüzel kişilerinin ise yukarıdaki (a) ve (c) bentlerinde belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzelkişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi vermeleri gerekmektedir.


3 - 4706 Sayılı Kanunun 4916 Sayılı Kanunla değişik 5 inci maddesi gereğince talep edilmesi halinde en az 1/4'ü peşin geri kalan kısmı, kanuni faiz uygulanmak suretiyle en fazla 2 yılda 8 eşit taksitler halinde ödenebilecektir.


4 - İhaleye ait şartname ve ekleri mesai saatleri dahilinde Malmüdürlüğünde görülebilir yada bedelsiz olarak temin edilebilir.


5 - Postayla yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 37. maddesine uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce Komisyona ulaşması şarttır.


6 - Postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı idare ve komisyon herhangi bir sorumluluk kabul etmez.


7 - Hazineye ait taşınmazların satışı KDV'ye tabi olmadığı gibi ferağ işlemleri sırasında düzenlenen belgeler vergi, resim, harçtan ve satış tarihini takip eden yıldan itibaren 5 (Beş) yıl süreyle Emlak Vergisinden muaftır.


8 - Komisyon gerekçesini belirtmek suretiyle İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.


İlan olunur.


İli:  KAHRAMANMARAŞ

İlçesi:  TÜRKOĞLU

 

S. No: 1

Mahallesi: Çakallıçullu

Ada No: 146

Parsel No: 3

Cinsi: Arsa

İmar Durumu: K.D.K.Ç.A

Yüzölçümü (metrekare): 27,450.19

Hazine Hissesi (metrekare): 27217.76

Fiili Durumu: İşgalli

Tahmini Bedeli (TL): 6.804.500,00

Geçici Teminatı (TL): 680.450,00

İhale Tarihi: 31.05.2016

İhale Saati: 10:00


Geri Dön