29 / 04 / 2024

Kahvesiz güne başlayamam diyenler kahveleriniz Philips'ten! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahvesiz güne başlayamam diyenler kahveleriniz Philips'ten! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Güne zinde başlamak için kahve içenler, bu kahve makinesi ile zahmetsiz lezzetli kahveler yapmak bir düğme ile artık çok kolay. 12 farklı ayarda kahve pişirme teknolojisi kahve severler tarafından tam not alıyor. 



 Kahvesiz güne başlayamam diyenler kahveleriniz Philips ten! 13 Şubat 2023 fiyat listesi
Kahve severlerin pratik bir biçimde kahve yapabilecekleri üstün teknolojik özelliğe sahip espresso kahve makineleri mutfaklarda yerini alıyor.Tek tuşla istediğiniz kahveyi profeyonel kıvamda zahmetsiz bir şekilde yapmanız artık çok kolay.

ESPRESSO MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Espresso makinesi 12 farklı ayara sahip olan öğütücüsüyle kahve çekirdeklerini farklı demleme yöntemlerinde hazırlar.
  • Bunların yanında Philips EP2231/40 kahve makinesinin süt haznesi yer alır. Cappuccino gibi sütlü kahveler hazırlamak istediğinizde bu hazneye süt ekleyerek istediğiniz kahveyi içebilirsiniz.
  • Latte gibi bol köpüklü kahveleri barista profesyonelliğinde hazırlayabilmekte bu espresso makinesi ile mümkün hale geliyor.
  • My Coffee Choice kontrol ekranı ile sezgisel dokunmatik özelliğe sahip bu üründe tüm ayarları gerçekleştirmek oldukça kolaydır. 
  • Tüm bunlarla beraber Philips EP2231/40 kahve makinesinin otomatik filtre temizleme özelliği de mevcuttur Makineniz uyarı verdiğinde filtre değiştirmek yerine Aqua Clean tuşuna basarak filtrenizi kireç ve birikintilerden temizlemeniz mümkündür.
  • Ürünün dikkat çeken diğer özelliklerinden biri LatteGo süt sistemidir. Bu sistem sütü kahve türüne uygun bir şekilde köpürterek profesyonel kıvamlı hale gelir.
  • Tek bir düğmeye dokunarak kolayca Espresso, Sade Kahve ve Cappuccino gibi çeşitli aromatik kahveler hazırlamak kolaydır.
  • Philips kahve makinesinin su haznesi iki litredir. Bu sayede seri bir şekilde birden fazla kahve çeşidini istediğiniz adede kadar hazırlarsınız.
  • Sadece iki parçadan oluşan borusuz süt temizleme sistemine sahip Philips tam otomatik kahve makinesinin süt püskürtme mekanizmasını elde yıkamak mümkün olduğu gibi bulaşık makinesinde de yıkanabilir.

Peki espresso kahve makinesinin teknik özellikleri ve fiyat listesi nedir? 
 


Geri Dön