10 / 05 / 2024

Kalamış Adalar nerede? Kalamış Adalar fiyat listesi!

Kalamış Adalar nerede? Kalamış Adalar fiyat listesi!

Firma: Kalamış Yapı

Kalamış Adalar nerede sorusunun yanıtı ve Kalamış Adalar fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilecek olan Kalamış Adalar detayları...



Maltepe Kalamış Adalar projesinin çevresinde konut, iş yerleri, yol ve okul alanı bulunuyor. Projeye en yakın eğitim kurumu yolun karşısında yer alan İBB Mahmut Bayram İmam Hatip Okulu ile 100 metre mesafede arka sokakta yer alan Bahçeşehir Koleji Maltepe
Kampüsü olarak belirtildi.  

Kalamış Yapı Kalamış Adalar projesi E-5 karayoluna 1500 metre mesafede, Sabiha Gökçen Havalimanına 13 kilometre mesafede yer alırken, Marmara denizine kuş uçuşu 3,8 kilometre mesafede bulunuyor. 

Kalamış Adalar nerede? Kalamış Adalar fiyat listesi!

Maltepe Kalamış Adalar projesinde hafriyat çalışmalarına Aralık ayında başlanması ve 120 gün sürmesi planlanıyor. Söz konusu projenin iskân-işletmeye açılış tarihi ise Aralık 2025 olarak planlanıyor.

Kalamış Adalar projesinde 3 bin 176 metrekare taban alanına sahip 456 Konut + 1 Dükkân yer alacak. Her bloğun altında yer alan bodrum katlar tamamen otopark olarak kullanılacak. Söz konusu projede sosyal alan kullanımı yapılmayacak olup, sadece 312,5 metrekare alana sahip yetişkin yüzme havuzu ve 71,5 metrekare alana sahip çocuk yüzme havuzu yapılacak. Ayrıca projede toplam 498 adet araçlık otoparka da yer verilecek.

Web: http://www.kalamisyapi.com.tr/kalamis-adalar/

Trend GYO Alibeyköy projesi geliyor! Yeni proje! 

Ekim 2022'de satışa çıkacak 3 yeni proje!

İstanbul'da satışta olan konut projeleri Ekim 2022!

Kalamış Adalar'la Maltepe'ye 456 yeni konut geliyor!


Geri Dön