02 / 05 / 2024

Kale Anise Serisi'ni görücüye çıkardı!

Kale Anise Serisi'ni görücüye çıkardı!

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleri ile tüketicilerin beğenisini kazanan Kale Mutfak Mobilyaları, yeni serisi Anise ile evlerde estetik, konforlu ve sakin bir mekanın yaratılmasına olanak sağlıyor



Sunduğu kullanım kolaylığı, zengin modül seçenekleriyle tüketicilerin ilgisini çeken Anise, evlerin stilini değiştiriyor.

Mutfağında sıcak renkleri sevenlerin tercihi olan Anise Serisi, teak ve beyaz laminant kapak kombinasyonları, akrilik tezgahı ve şık kulpları ile sade ve yalın bir çizgiye sahip. Natural meşe, zebrano, kiraz dokulu doğal ve koyu kahve renk alternatifleriyle sunulan bu seri, zengin iç aksesuarları, boy dolabı ve ada ünitesinde kullanılan dolaplarla mutfaklarda ihtiyaç duyulan depolama alanına olanak sağlıyor. Farklı raf sistemiyle günlük ihtiyaçların ulaşılabilir olmasını sağlayan Anise Serisi, ada sistemi ile de mutfağınızı sadece pişirme alanı değil aynı zamanda aileniz veya dostlarınızla vakit geçirebileceğiniz bir yaşam alanı haline getiriyor.  

Zengin modül seçenekleri, laminat kapaktaki kalitesi ve kusursuz işçiliği ile ön plana çıkan bu yeni seri tüketicilerin hayatlarını rahatlatmayı hedefliyor.


Geri Dön