27 / 04 / 2024

Kale Endüstri Holding, Kale Güvenlik Merkezini açtı!

Kale Endüstri Holding, Kale Güvenlik Merkezini açtı!

Kale, güvenlik alanında Türkiyede bir ilke imza attı. Kale Güvenlik Merkezi, kilitten kapıya, elektronik geçiş kontrol sistemlerinden kasaya ve pencere sistemlerine uzanan bütünsel güvenlik ürünlerini, bireysel ve profesyonel müşterileriyle buluşturuyor



Kale Endüstri Holding, güvenlik alanındaki yarım asrı aşan tecrübesiyle, güvenlikle ilgili tüm ürünlerin bir arada sunulduğu ve örneğinin ilk mağazası olan Kale Güvenlik Merkezinin açılışını 12 Aralık 2011 tarihinde İstanbulda yaptı.

Kale Güvenlik Merkezi tüketicilere bütünsel güvenlik ürünlerini deneyimleyebilecekleri bir alan sunmanın yanı sıra, gelişen teknolojiler ve bu gelişimlerin günlük hayata yansımalarını takip etme imkânı veriyor.

Kale Güvenlik Merkezi açılışında konuşan Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özgür 2011 yılını başarıyla tamamladıklarını belirtti. Özgür 2011 yılında %20 büyüme hedefimizi gerçekleştirdik ve yılı Kale Endüstri Holding olarak 300 milyon dolar ciro ile kapatacağız dedi. Kale Endüstri Holdingin 4 kıtada 72 ülkeye ihracat yapan bir kurum olduğunu belirten Özgür, 2011 yılı ihracat rakamlarımız 60 milyon dolar seviyesinde. 2012 yılında Çin ve Hindistana ağırlık vereceğiz dedi.

Türkiyenin ve dünyanın dört bir yanında 100ü aşkın ülkede milyonlarca insanın evinde, iş yerinde olduklarını belirten Sedat Özgür Milyonlarca insanın güvenlik deyince aklına gelen ilk markayız. Bunu, 59 yıllık köklü geçmişimizde ürünlerimizi ve yatırımlarımızı tüketicilerimizin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda geliştirip, yönlendirmemize borçluyuz. 2011 yılında başlattığımız değişimlerden birini daha gerçekleştiriyoruz. Bugün açılışını yaptığımız Kale Güvenlik Merkezi ile marka vaadimizin arkasında durarak,  üreticiden tüketiciye sıcak ilişki prensibini somutlaştırıyoruz. dedi.

Kale Kilitin Türkiyede güvenlikle özdeşleşmiş jenerik bir marka olduğunu söyleyen Kale Endüstri Holding CEOsu Hakan Önce ise yaptığı konuşmada, Gelişen teknoloji ile artık müşterilerin talep ve beklentileri de değişiyor dedi. Kale Güvenlik Merkezinin yüzlerce ürün ve sistem içerisinde müşterilerin güvenlik ihtiyacını belirleyerek en uygun olanını sunmayı amaçladığını belirten Önce Kale Güvenlik Merkezinin markanın müşteri odaklı dönüşümünün somut göstergesi olduğunu belirtti.

Tüketiciye Dört Farklı Odada Güvenlik Deneyimi

Kale Güvenlik Merkezinde çeşitli konseptlere göre tasarlanmış dört deneyim odası bulunuyor. Hitech Ev, Klasik Ev, Otel ve Ofis konseptli deneyim odalarından oluşan alanlarda tüketiciler kilitten kapıya, elektronik geçiş kontrol sistemlerinden kasaya kapı ve pencere sistemlerine kadar tüm ürünleri deneyimleyebiliyor. Her bir oda farklı renk, koku ve müzik uygulaması içeriyor. Konsept odalarda farklı ihtiyaçlara göre güvenlik çözümleri sunuluyor.

Sürprizlerle Dolu Müşteri Yolculuğu

Kale Güvenlik Merkezinde ürünler özel bir obje olarak bir konumlandı ve mekan bir enstalasyon alanı olarak tasarlandı. Labirent etkisiyle tasarlanan mekânda sürprizlerle dolu bir müşteri yolculuğu kurgusu oluşturuldu. Mekânda dikkat çeken şeffaflık öğesi ise tektonik algıyı güçlendiriyor.

Mekânda ürün sergileme anlayışı gör ve seç prensibine dayanıyor. Dört farklı deneyim odasında yer alan ürünlerin detayları sağ ve sol duvarlarda ürün gruplarına göre kategorize edilmiş alanlarda sergileniyor. Kale Güvenlik Merkezinde yer alan dört farklı odaya uygun ürünlerin tanıtımlarının yapıldığı kiosklar ise dijital uygulamalarla destekleniyor

Mekânda, ürün sergileme ve deneyimleme özelliğinin yanı sıra sergi, seminer, etkinliklerin yapılacağı özel alan da bulunuyor.

Kendi Kapını Yarat ile Özel Ürünler

Kale Endüstri Holdingin tüketiciye dokunan müşteri odaklı iş anlayışı ile geliştirilen Kale Güvenlik Merkezinde ziyaretçileri sürprizlerle dolu bir yolculuk bekliyor. İhtiyacı tespit etmek ve uygun ürün tavsiye etmek amacıyla öncelikle ziyaretçilere bir anket uygulanıyor. Anket sonuçlarına göre, tavsiye edilen ürünler ve faydalarını içeren bir bilgi dokümanı veriliyor.

Mekânda Kale Kilit marka yolculuğunun anlatıldığı interaktif ekranın yanı sıra Kendi Kapını Yarat ekranı tüketicilere farklı bir deneyim sunuyor.

Kale Güvenlik Merkezi ziyaretçileri mekânda bulunan interaktif ekranı kullanarak güvenliği, estetiği ve konforu bir arada sunan Kale Çelik Kapı modelleri arasında seçim yapmak, çeşitli aksesuarlardan zevke uygun olanını seçme şansına sahip olacaklar. Tüketiciler kendi yarattıkları kapı modellerini anında sipariş edebilecekler.



Geri Dön