27 / 04 / 2024

Kale Grubu, 54. yılını ve Seramik Bayramı 'nı kutladı!

Kale Grubu, 54. yılını ve Seramik Bayramı 'nı kutladı!

Türkiye 'nin seramik sektörü lideri ve bünyesinde çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim ve Kale markalarını barındıran Kale Grubu, 54. kuruluş yıldönümü ve Seramik Bayramı 'nı kutladı



Türkiye 'nin seramik sektörü lideri ve bünyesinde çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim ve Kale markalarını barındıran Kale Grubu, 54. kuruluş yıldönümü ve Seramik Bayramı 'nı kutladı. Kutlama etkinlikleri, 26 –27 Temmuz 2011 tarihlerinde, Kaleseramik Fabrikaları 'nın kurulu bulunduğu çanakkale 'nin çan ilçesinde yapıldı.

çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim ve Kale gibi kendi alanında lider markaları ile Kale Grubu, 54. yaşını ve Seramik Bayramı 'nı bu yıl da gelenekselleşen etkinliklerle kutladı. Kutlama etkinlikleri, 26 –27 Temmuz 2011 tarihlerinde, Kaleseramik Fabrikaları 'nın bulunduğu çanakkale 'nin çan ilçesinde, Milletvekilleri, Eski Bakanlar, Valiler, yerel yöneticiler, Kale Grubu iş ortakları, bayileri ve çalışanlarının katılımıyla yapıldı.
 
26 Temmuz 2011 tarihinde, Kale Grubu çalışanları ve bölge çocuklarının sünnet töreni ile başlayan Seramik Bayramı, Kaleseramik Fabrikaları 'nın havuz başı tesislerinde verilen akşam yemeğinden sonra mevlit ve dini sohbet ile devam etti.  

27 Temmuz 2011 tarihinde ise Kaleseramik Fabrikaları Konferans Salonu 'nda gerçekleştirilen Kale Grubu 54. yıl kutlama törenine, Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı ve Başbakan Yıldırım Akbulut, Trabzon Milletvekili ve Eski Devlet Bakanı Faruk N. Özak, Antalya Milletvekili ve Eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Ticaret ve Sanayi eski Bakanı şžükrü Yürür, Ulaştırma Eski Bakanı ve Maliye Bakanlığı Müsteşarı Hasan Basri Aktan, Kırıkkale eski Milletvekili Vahit Erdem ,çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, çanakkale Milletvekilleri Mehmet Daniş, İsmail Kaşdemir, Ali Sarıbaş, çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Kale Grubu Onursal Başkanı ve Kurucu Murahhas Azası Dr. H. İbrahim Bodur, Kale Grubu Başkanı Sayın Zeynep Bodur Okyay, ile   Kale Grubu üst düzey yöneticileri ,bayileri ve çalışanları ile çok sayıda konuk katıldı. Tören yapılan konuşmaların ardından, Kale Grubu tarafından sünneti yapılan çocukların konukları selamlaması ile devam etti. 5,10,15,20,25,30,35,40,45 ve 50 'inci hizmet yılını dolduran Kale Grubu çalışanları ile bayilere ödüllerinin verilmesinden sonra öğle yemeğine geçildi. Öğleden sonra gerçekleştirilen törenlerde ise Kalesinterflex Fabrikası Hibrit fırını yatırımının temeli atıldı. Masse hazırlık ünitesinin açılışı yapılarak Kaleseramik AR-GE merkezinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Ayrıca, etkinliklere katılan konuklara, kutlamalar için seramik sanatçısı Mustafa Tunçalp tarafından özel olarak hazırlanan Dr. H. İbrahim Bodur Seramik Müzesi 'ndeki Sanat Seramikleri Sergisi sunuldu.


Geri Dön