02 / 05 / 2024

Kale Grubu, Cube&Dot Serisi 'ni yenilemeye devam ediyor!

Kale Grubu, Cube&Dot Serisi 'ni yenilemeye devam ediyor!

Genç tasarımcı Tamer Nakışçı"nın tasarımıyla hayat bulan Cube&Dot Serisi, seramik, vitrifiye ve banyo mobilyalarının yanı sıra, seriyle uyumlu tasarıma sahip asma klozet ve asma bideyi de Kale Banyo imzasıyla tüketicilere sunuyor



 Tüketicilerin kendilerini özgürce ifade edebileceği bir seri olan Kale Banyo Cube&Dot Serisi, ürün yelpazesinin genişletilmesi ile farklı tasarımlara sahip banyo çözümleri sunmaya devam ediyor. Seriyle uyumlu bir tasarımla, 4,5 lt tam yıkama fonksiyonuna sahip asma klozet ve bidenin de eklendiği bu zengin seri, œbugün ve gelecek arasında bir köprü vazifesi görüyor. Tamamı Kale ürünlerinden oluşan bir mekan yaratmaya olanak sağlayan Cube&Dot Serisi bu özelliği ile günümüz biçim anlayışına yeni bir yorum getiriyor. Tamer Nakışçı tarafından tasarlanan seri, kişiselleşme ve özgün olmanın altını çizen yepyeni bir ifade tarzı yaratıyor.

Cube&Dot Serisi, Kale Grubu"nun yeni tasarım anlayışının örneği olarak; estetik, işlevsel, eğlenceli, trendi yakalayan, özgün, çözüm odaklı ve ulaşılabilir tasarımı simgeliyor. Yalın bir tasarıma sahip seride, tasarım ve üretim teknolojileri açısından sınırları zorlayan, akılcı ve çarpıcı çözümler ve detaylar kullanılıyor. Seramik karoda sınırların ötesine geçen seri, banyolarda çarpıcı lavabo, klozet, bide ve banyo dolaplarıyla dikkatleri üzerine topluyor. Bütünsel bir konsept sunan seri, kullanıcısıyla örtüşen, geleceğe dönük banyolar yaratıyor. Serideki bütünsel mekan anlayışı, vitrifiyeden derz dolgulara kadar birbirini tamamlayan öğelerle destekleniyor.

Beyaz rengin yalınlığını yansıtan Cube Serisi
Pozitif, yalın ve olgun özelliklere sahip Cube Serisi, tasarımıyla, tertemiz, eskitilmemiş, bembeyaz bir sayfayı andırıyor. Seri; her şey ile uyum içerisinde ve dengeli olması ile dikkatleri üzerine topluyor.

Sessiz bir boşluk ve hipnotize edici bir dünya: Dot Serisi
Dot Serisi"nde sunulan dekal baskı dekorlar, siyah ve beyaza eşlik ediyor. Bu dekorlar metalik renklerle, Dot serisi karoların dairesel formunu tamamlayan bir parlaklık sunarken saflığın ışıltısını ve gecenin çekiciliğini yansıtan tasarımlara olanak sağlıyor. Baktıkça bizi içine çeken, hipnotize edici bir dünyayı andıran Dot serisi, içerisinde sonsuza kadar kaybolmak isteyeceğimiz bir paradoks olarak karşımıza çıkıyor. Kimi zaman rengarenk, kimi zaman uçsuz bucaksız görüntüsüyle teknolojik, profesyonel ve kusursuz olma özelliği taşıyor.
Basit, şaşırtıcı, gülümseten ve dokunmaktan kendimizi alamadığımız hacimler, sade detaylar, sessiz etkileşimler ile değişimin, dönüşümün başladığı nokta olarak tüketiciyle buluşuyor.


Geri Dön