24 / 05 / 2024

Kale Grubu, karo çinilere yeni yorum getirdi!

Kale Grubu, karo çinilere yeni yorum getirdi!

Karo çiniler bugüne kadar Akdeniz ülkesindeki pek çok yapıda kullanıldı. Bunlar arasında mimar Antoni Gaudinin Barselonada imza attığı birçok yapı, Türkiyede ise Galatasaray Lisesi, Arkeoloji Müzesi ve Haydarpaşa Garı gibi gösterişli mekânlar yer alıyor



Şimdi Akdenizli bu ürünlere Kale Grubu yeni yorum getirdi. Şirketin 'Kale Karo Çini' isimli koleksiyonu, yüzlerce yıllık bu öyküyü  modern çizgilerle yeniden yorumladı. Tüketicilerin nostaljik ürünleri, ait olmadıkları bir dönemde yaşama hissi verdiği için kullanmayı sevdiklerini belirten Kale Tedarik Ürünler Marka Müdürü Sibel Hızlan, Geçmişin izlerini taşıyan moda çizgilerin yeniden yorumlanarak günümüze uyarlanması en çok tercih edilen tarzlardan biri aslında. Bu vintage tatları tüketicilerin evlerinde, iş yerlerinde yakalayabilmesi için Kale olarak çini desenlerini yeniden yorumladık ve yepyeni bir koleksiyon oluşturduk. Bu yeni ürün gamımız ile tüketicilerimizi farklı fikirlerle buluşturmayı hedefliyoruz. Kale olarak mağazalarımızda sunduğumuz bütünsel çözümlere böyle bir koleksiyonu da eklediğimiz için çok memnunuz. Mekânlarına geçmişi yansıtmak isteyen müşterilerimizin bu koleksiyonu beğeneceğini umuyoruz dedi.

Hızlan'ın yeniden yorumladıklarını ifade ettiği karo çiniler, mermer tozu, agrega ve oksit boyalar gibi doğal maddelerin yüksek basınç altında preslenmesi yöntemiyle üretildi. 20x20 santimetre boyutunda ve 18 milimetre kalınlığındaki karoları Kale noktalarında görmek mümkün.


Geri Dön