27 / 04 / 2024

Kale Kapı'dan KoçAilem kartı sahiplerine avantajlar!

Kale Kapı'dan KoçAilem kartı sahiplerine avantajlar!

Kampanyada Türkiyede ve dünyada en yüksek güvenlik standartlarını sağlayan Kale Çelik Kapıyı tercih eden KoçAilem Kart sahipleri, yüzde 7,5 indirime sahip oluyor. Kale Butik Kapı satın alan tüm KoçAilem Kart sahipleri indirimli fiyatlardan faydalanabiliyo



 

Kale Çelik Eşya San. A.Ş. KoçAilem Kart işbirliği ile 1 Temmuz 31 Aralık tarihleri arasında Kale Çelik Kapı satın alımlarında özel bir kampanya düzenliyor.

Tek ürün alımında geçerli olan kampanyada, ödemesini nakit veya kredi kartından tek çekim şeklinde yapan tüketiciler KDV hariç fiyat üzerinden % 12,5 indirim hakkını elde ediyor.

Kale Çelik Kapı sunduğu güvenlik ve estetik görünüşün yanı sıra çelik kapı tasarımında öncü çalışmalarını sürdürüyor. Evine ve ailesine değer verenlerin öncelikli tercihi olan Kale Çelik Kapı çözümleri, butik ve proje konutları olmak üzere farklı ihtiyaçlara yönelik hizmet sunuyor.


KoçAilem Kartı Hakkında

KoçAilem kartı, Koç Topluluğu çalışanlarına özel bir indirim kartıdır. KoçAilem üyeleri, KoçAilem anlaşmalı üye işyerlerinin yapmış olduğu özel indirim ve kampanyalardan bu kart sayesinde yararlanmaktadır.

Kale Çelik Eşya Hakkında:

Bir Kale Endüstri Holding kuruluşu olan Kale Çelik Eşya, teknoloji ve tasarımın son gelişmelerini kullanarak ürettiği yaklaşık 80 çeşit başarılı ürünleriyle Kale Kilit teknolojisi'nin yarım yüzyılı aşan deneyiminden güç almaktadır. Kale Çelik Eşya; yetkili satıcıları, satış grubu ve yetkili servisleri ile Türkiye'nin 62 noktasında satış sırasında ve sonrasında müşterilerinin yanındadır.


 


Geri Dön