02 / 05 / 2024

Kale Kilit, ANFAşž Otel Ekipmanları Fuarı 'na katılıyor!

Kale Kilit, ANFAşž Otel Ekipmanları Fuarı 'na katılıyor!

Yurtiçindeki ve yurtdışındaki önemli sektörel fuarlara katılan Kale Kilit Dış Ticaret Genel Müdürü Cavit Doğan, œYurtiçinde ve yurtdışında toplam 800"ün üzerinde otel projesinde Kale Kartlı Kilit Sistemleri kullanılıyor



Ürünlerini değişen tüketici eğilimleriyle paralel geliştirerek hayatı kolaylaştıran, fonksiyonel ürünleri pazara sunan Kale Kilit Dış Ticaret, 19-22 Ocak 2011 tarihleri arasında Antalya Expo Center"da gerçekleşecek olan ANFAşž Otel Ekipmanları Fuarı"na katılıyor.
Fuarda yeni geliştirdiği kartlı kil idi   tüketicileri ile buluşturan Kale Kilit Dış Ticaret, oteller, iş merkezleri, yurtlar, eğitim kuruluşları, sağlık kuruluşları v.b. işletmelerin yanı sıra ofisler, pansiyonlar, butik ve küçük şehir otellerini hedef alıyor.

Yurtiçindeki ve yurtdışındaki önemli sektörel fuarlara katılan Kale Kilit Dış Ticaret Genel Müdürü Cavit Doğan,   œYurtiçinde ve yurtdışında toplam 800"ün üzerinde otel projesinde Kale Kartlı Kilit Sistemleri kullanılıyor. Ürün anlamında 2010 yılında yeni ürün gruplarımızdan Elektronik Kabin Kilitlerini   sağlık ve spor merkezleri ile fitness center ve özel okullara uygulama ve montajları gerçekleştirdik dedi. Doğan, 2011 hedeflerini ise œyeni, estetik ve fonksiyonel özelliklere sahip kartlı kilitler, ofis kilitleri, dijital kasalar için yapılan   çalışmalarımızı tamamlayarak hedef pazarl ara en etkili şekilde sunacağız diyerek açıkladı.


Geri Dön