02 / 05 / 2024

Kale Kilit Dış Ticaret, Anfaş Fuarı'na katılıyor!

Kale Kilit Dış Ticaret, Anfaş Fuarı'na katılıyor!

Kale Kilit Dış Ticaret A.şž, 19-22 Ocak 2011 tarihleri arasında Antalya Expo Center"da gerçekleşecek ANFAşž Otel Ekipmanları Fuarı 2011"de, sektör ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirdiği son teknoloji ürünlerini tanıtacak



Ürünlerini değişen tüketici eğilimleriyle paralel geliştirerek hayatı kolaylaştıran, fonksiyonel ürünleri pazara sunan Kale Kilit Dış Ticaret A.şž, 19-22 Ocak 2011 tarihleri arasında Antalya Expo Center"da gerçekleşecek ANFAşž Otel Ekipmanları Fuarı 2011"de, sektör ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirdiği son teknoloji ürünlerini tanıtacak.

Sektörün uluslararası buluşma noktası olan ANFAşž HOTEL EQUIPMENT œUluslararası Akdeniz Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Servis Ekipmanları İhtisas Fuarına katılacak Kale Kilit Dış Ticaret A.şž, Kale Kartlı Kilit (Mandallı) ürününü ziyaretçilerine tanıtacak.

Kale Kilit Dış Ticaret A.şž."nin Kartlı Kilit (Mandallı) ürünü; oteller, iş merkezleri, yurtlar, eğitim kuruluşları, sağlık kuruluşları v.b. işletmelerin yanı sıra ofisler, pansiyonlar, butik ve küçük şehir otellerini hedef alıyor.

Yurtiçindeki ve yurtdışındaki önemli sektörel fuarlara katılan Kale Kilit Dış Ticaret Genel Müdürü Cavit Doğan, Kale Kilit"in gün geçtikçe iş hacminin arttığını ifade etti. Doğan, konuyla ilgili œYurtiçinde ve yurtdışında toplam 800"ün üzerinde otel projesinde KALE KARTLI KİLİT SİSTEMLERİ kullanılmaktadır. Ürün anlamında 2010 yılında yeni ürün gruplarımızdan Elektronik Kabin Kilitlerinin ülkemizin en seçkin sağlık - spor merkezleri ile fitness center ve özel okullara uygulama ve montajları gerçekleştirdik. dedi. Doğan, 2011 hedeflerini ise œyeni, estetik ve fonksiyonel özelliklere sahip kartlı kilitler, ofis kilitleri, dijital kasalar için yapılan ö-çalışmalarımızı tamamlayarak hedef pazarlara en etkili şekilde sunacağız. En önemli ve öncelikli açılımımız yüksek güvenlik gereksiniminin olduğu noktalarda üst seviye senaryoların gerçekleştirilmesi için kullanılması gereken en güvenli kilit KALE ELEKTRONİK GÜVENLİK KİLİTLERİ olacaktır diyerek açıkladı.

 


Geri Dön