29 / 04 / 2024

Kale Kilit'ten yeni Yüksek Güvenlikli Silindir!

Kale Kilit'ten yeni Yüksek Güvenlikli Silindir!

Kale Kilit 'in en son piyasaya çıkarttığı ürünü, Kale Yüksek Güvenlikli Silindir tüketicilerin güvenlik konusundaki yüksek beklentisini karşılıyor.  Kale Kilit, tüketicilerin her mekanda güvenlik ihtiyacını karşılayacak üst düzey güvenlik ürünlerine bir y



Huzurlu ve güvenli yaşam alanları için günümüzde güvenlik sistemleri, teknolojinin en ileri boyutunu sunuyor. Evler ve ofisler başta olmak üzere her mekanda güvenlik bir numaralı öncelik haline geldi. Güvenlik denildiğinde akla gelen ilk marka olan Kale Kilit, tüketicilerin her mekanda güvenlik ihtiyacını karşılayacak üst düzey güvenlik ürünlerine bir yenisini daha ekledi.

Silindir üzerindeki her türlü kötü niyetli müdahalelerde kapının açılmasına karşı geliştirilen dirençli sistem artan hırsızlık olaylarına karşı kullanıcısına üst düzey güvenlik sağlıyor.

Her türlü kilide uyan, kuvvetli darbelere karşı tam koruma

Kale Kilit 'in yenilikçi ürünü Kale Yüksek Güvenlikli Silindir silindirin alt zeminine yerleştirilen ve özel ortamlarda hazırlanan hassas döküm çelik malzemeden oluşturulmuş yüksek dirençli “U ” profil sayesinde kuvvetli darbelere karşı üst düzey koruma sağlıyor. Özel plastik kafalı anahtarı sayesinde diğer silindirlerden ayrılan sistem, anahtar modeliyle birlikte üretiliyor ve beş anahtarı bulunan “Kale Yüksek Güvenlikli Silindir ” Euro profili kullanılan her türlü kilitte kullanılabiliyor.


Geri Dön