07 / 05 / 2024

Kale’den dış cepheler için sıra dışı boya: Performa!

Kale’den dış cepheler için sıra dışı boya: Performa!

Kale Boya, her türlü iklim koşullarına karşı dayanıklı, ekstra elastik dış cephe boyası Performa+ ile binaları koruma altına alırken, yüzeydeki çatlak problemini de ortadan kaldırıyor...



Kale Boya, her türlü iklim koşullarına karşı dayanıklı, ekstra elastik dış cephe boyası Performa+ ile binaları koruma altına alırken, yüzeydeki çatlak problemini de ortadan kaldırıyor. 


Yenilikçi bakış açısıyla yapılara estetik ve güçlü çözümler kazandıran Kale Boya; yağmur, kar, nem, aşırı soğuk veya sıcaktan etkilenmeyen özel dokuya sahip ürünü Performa+ ile uzun yıllar renkleri solmayan ve yüzeyi çatlamayan binalar yaratıyor. 


Çevre dostu Kale Boya’nın üstün performanslı ürünü Performa+, alışılmış boyalar ile karşılaştırıldığında farklı teknik çözümleriyle öne çıkıyor. Elastik akrilik polimer esaslı, su geçirimsiz, uzun ömürlü, matdış cephe boyası olan Performa+; çatlakları köprülerken, su geçirmeme özelliğinin yanı sıra nefes alan yapısıyla fark yaratıyor. 


Yüzeye tutunma kabiliyetinin göstergesi olan aderans performansı yüksek olan Performa+ uygulandığı yüzeye güçlü yapışmasından dolayı sektör profesyonelleri tarafından özellikle tercih ediliyor. 


Dış cephede kara sıva, beton, çimento levha gibi mineral yüzeylere ve eski boyalı yüzeylere  uygulanan Performa+ ürününün teknik özellikleri:

Düşük sıcaklıklarda dahi elastikiyetini koruyan bir malzeme olup, bu esnekliği ile altyapıdaki çatlakları köprülendirir ve binanın oturması sırasında meydana gelen hareketlerden etkilenmez. 

Tamamen su geçirimsiz bir boya olup yağmura karşı tam bir koruma sağlar; 

İçeride oluşan nemi dışarıya atma kabiliyetiyle binaların nefes almasını sağlar. 

Alkaliye dayanıklıdır. 


Geri Dön