27 / 04 / 2024

Baumit dış cepheler için 888 renk alternatifi sunuyor!

Baumit dış cepheler için 888 renk alternatifi sunuyor!

Baumit, renk uzmanları ve tasarımcılarla görüşerek, trendleri takip ederek ve ihtiyaçları inceleyerek üç yılı aşkın süren araştırma ve geliştirme çalışmaları ile dış cepheler için yepyeni bir sistem yarattı



Baumit’in Life renk sistemi, dış cepheler için geliştirdiği 888 renk alternatifi ile hayalleri gerçeğe dönüştürüyor. 94 ana rengin temel alındığı ve her rengin 8 farklı tonu geliştirilerek oluşturulan renk sisteminde, 6 farklı beyaz tonu, 7 kaplama dokusu ve 36 mozaik kaplama alternatifi bulunuyor. Baumit, Life renk sistemi ile herkese konutlarının dış cephelerinin tasarımında sınırsız seçenekler sunarak, en zarif pastel tonlardan en yoğun renk tonlarına varan bir yelpazede isteklerini karşılıyor.

Baumit, Life renk sistemi için hazırladığı www.baumitlife.com web sitesi üzerinden sistemle ilgili bilgilere kolayca ulaşılmasını sağlıyor. Yine web sitesinde sunulan Color Designer bölümü ile renk kombinasyonları oluşturulabiliyor, Color Search ile ise eski Baumit renklerinin yeni sistemdeki karşılığı bulunabiliyor. Ayrıca farklı firmaların renkleri ile de karşılaştırma yapılabiliyor.

Ayrıca Android işlemcili telefon ve tabletler ile ios sistemli i-phone ve i-pad’ler için geliştirilen uygulamalar www.baumitlife.com sitesinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Baumit hayatın renklerini hayatın içine taşıyarak aktif ve güncel bir şekilde ileriye yönelik fikirlerin yaratılmasına eşlik ediyor.


www.baumit.com.tr 


Geri Dön