03 / 05 / 2024

Kalekim çalışanlarına yatırım yapıyor

Kalekim çalışanlarına yatırım yapıyor

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, ustalarına yaptığı 9 milyon TL değerindeki yatırımın ardından bayii çalışanları için de yeni projeler hayata geçiriyor.



     KaleTim Kulübü kapsamında 12-15 Mart tarihleri arasında Side Silence Beach Resort Otel'de bir araya gelen Kalekim çalışanları farklılık yaratmanın formülünü öğrendi 
     

Yıllardır büyük başarılarla `Daima en iyisi' sloganının gereğini yerine getiren Kalekim, çalışanlarını unutmuyor. Ustalarına hediye ettiği 9 milyon TL değerindeki 15 bin adet Rubi Harç Makinesi'nin ardından bayileriyle de Side Silence Beach Resort Otel'de buluşan Kalekim, krize rağmen çalışanlarına yatırım yapmaya devam ediyor. Şirketlerin yatırımlarını ertelediği, işten çıkarmaların yaşandığı kriz döneminde bayi çalışanlarıyla Side'de bir araya gelen Kalekim, yeni projelerini tanıttı.

     Çalışanlarına verdiği önemi yaptığı çalışmalarla kanıtlayan Kalekim tarafından 2004 yılından beri düzenlenen bayi çalışanları toplantısının bu seneki ana konusu kişisel ve mesleki eğitimlerin önemiydi.

     İş dünyasının dinmeyen kalifiye eleman sancısının bir numaralı ilacı olarak görülen mesleki eğitimler vermeye 2006'da başlayan Kalekim, sektöründe öncü olmayı da sürdürüyor. Sektöründeki kalifiye eleman sorununun ortadan kalkmasına katkıda bulunmayı hedefleyen, tüm bayi çalışanlarının üye olduğu KaleTim Kulübü kapsamında yapılan eğitimlere bugüne kadar 2.500 bayi çalışanı katıldı. Eğitimlerin ardından geri dönüşlere bakıldığında bayi çalışanlarının ürün ve uygulama bilgilerinin arttığı, müşteri buluşmalarında daha donanımlı hale geldikleri, satış performanslarının yükseldiği görüldü.  

Günümüz iş dünyasında çalışanlarına yatırım yapan şirketlerin kazandığını belirten Satış & Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ferruh Gülhan, toplantıda yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

"Şirketler, kaliteli ürün ve hizmet sunmak, değişime açık olmak ve yaratıcı olabilmek için çalışanlarının gelişimini; çalışanlar ise kariyer hedeflerini gerçekleştirmek için bireysel gelişimlerini öncelikli ve daimi tutmak zorunda. KaleTim'in gerçekleştirdiği eğitimlerin temel amacı da bayi çalışanlarımızın kişisel gelişimlerini artırarak, ödül sistemleri ile destekleyerek satış performanslarının artmasına ve başarıya ulaşmasına katkıda bulunmak." 
 


Geri Dön