28 / 04 / 2024

Kalekim Seracare serisi ile ders dolgu temizliği mükemmel!

Kalekim Seracare serisi ile ders dolgu temizliği mükemmel!

Seramik, porselen seramik gibi kaplama malzemeleri ve de derz dolguların temizliğinde mükemmel sonuç veren ‘Seracare Derz Temizleyici ’, doğal içeriği sayesinde dolgu yüzeyini aşındırmadan temizliyor.



Kalekim, seramik ve derz dolguların üzerinde oluşan kir, kireç ve deterjan kalıntılarını derzleri aşındırmadan çıkaran organik temizlik malzemesi ‘Seracare Derz Temizleyici’ ile kullanıcıların tüm beklentilerini karşılıyor. 


Seramik, porselen seramik gibi kaplama malzemeleri ve derz dolguların temizliğinde mükemmel sonuç veren ‘Seracare Derz Temizleyici ’, doğal içeriği sayesinde dolgu yüzeyini aşındırmadan temizliyor. 


Hızlı ve güvenilir çözümleriyle mekanları estetik bir görünüme kavuşturan ‘Seracare’, 500 mililitrelik sprey şişesi ile kolay uygulama imkanı sunarak, tüketici ve profesyonellerin hayatını kolaylaştırıyor. 


Seramik ve derz dolgu üzerindeki kirli bölgeye yakın mesafeden sıkılarak kullanılan ‘Seracare Derz Temizleyici’ sayesinde, sadece 3-5 dakika sonra bez veya sünger yardımı ile tertemiz bir yüzey elde ediliyor. 


Organik temizlik malzemesi ‘Seracare Derz Temizleyici’, mekanlarında ilk günkü rengini koruyan derz dolgular ve tertemiz seramik yüzeyler isteyen kullanıcılar için mükemmel çözümler sunuyor. 



Geri Dön