07 / 05 / 2024

Kalekim, usta kulübü seminerleri ile 15 bin usta eğitti!

Kalekim, usta kulübü seminerleri ile 15 bin usta eğitti!

Kale Grubu 'nun yapı kimyasalları sektöründe lider markası Kalekim, Usta Kulübü kapsamında düzenlediği seminerlere bu yıl da devam ediyor. Üç ayda toplam 30 ilde 15 binin üzerinde usta eğitim aldı...



Kale Grubu 'nun yapı kimyasalları sektöründe lider markası Kalekim, Usta Kulübü kapsamında düzenlediği seminerlere bu yıl da devam ediyor. Mart - Haziran 2011 tarihleri arasında toplam 30 ilde yapılan seminerler sayesinde 15 binin üzerinde usta eğitim aldı.

Kalekim, sektörün kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak ve ustaların sürekli mesleki bilgi ve gelişimini sağlamak amacıyla kurduğu Usta Kulübü kapsamında, her yıl Diyarbakır 'dan çorum 'a,  Adana  'dan Erzurum 'a ve Malatya 'dan Sakarya 'ya kadar Türkiye 'nin dört bir yanında gerçekleştirdiği seminerlerle sektöre katkıda bulunmaya devam ediyor. Bu yıl Mart-Haziran tarihleri arasında toplam 30 ilde seminer düzenleyen Kalekim, 15.000 ustaya ulaştı.

Seminerde yöneticiler ustalara Kalekim 'in yenilenen ambalajlarının detaylarını, yeni ürünlerini, su ve ısı izolasyon ürünlerini, seramik karolar ve derz dolgu standartlarını ve seramik profillerini anlatıyor. Bunun yanı sıra, Usta Kulübü faaliyetleri ile ilgili bilgiler aktarılıyor. Ayrıca, katılım gösteren tüm ustalara, tulum, şapka ve t-shirt ile kullanılan ürünlerin doğru miktarda su ile karıştırılması için Kalekim Usta Kulübü su ölçüm kovası hediye ediliyor.

Türkiye 'nin ilk usta kulübünün temellerini 1973 yılında atan Kalekim, 2001 yılında bir kulüp haline getirdiği Kalekim Usta Kulübü ile ustaların yaptığı işin önemini ortaya çıkarmayı, eğitim ve seminerlerle mesleki bilgi ve becerilerinin artmasını sağlamayı amaçlıyor. Bunun yanı sıra ustaları yenilikler hakkında bilgilendirerek,   son kullanıcıların seramik, boya, sıva, mantolama ve su izolasyonu işlerinde Usta Kulübü üyelerini tercih etmelerini sağlıyor. Kalekim Usta Kulübü 'ne kayıtlı 47.000 usta, Ferdi Kaza Sigortasıyla Kalekim 'in güvencesi altında çalışıyor.

www.kale.com.tr

 


Geri Dön