06 / 05 / 2024

Kale'nin, iş geliştirme direktörlüğüne Melih Yalçın atandı!

Kale'nin, iş geliştirme direktörlüğüne Melih Yalçın atandı!

Kale Grubu´nda, Kurumsal Strateji ve İş Geliştirme Direktörlüğü görevine Melih Yalçın atandı



Türkiye'de seramik sektörünün kuruluşuna öncülük etmiş, bu alandaki yatırımları ile bir dünya devi haline gelmiş Kale Grubu´nda, Kurumsal Strateji ve İş Geliştirme Direktörlüğü görevine Melih Yalçın atandı. Yalçın, Kale Grubu´nda Kurumsal Finans Müdürü olarak başladığı görevine Kale Grubu Kurumsal Strateji ve İş Geliştirme Direktörü olarak devam edecek.

Melih Yalçın, iş hayatına, 2003 senesinde Londra´da IMF bünyesinde faaliyet gösteren Bretton Woods Project kapsamında Dünya Bankası denetleme projelerinde MENA bölgesinden sorumlu ekonomik araştırmalar uzmanı olarak başladı. Yalçın, 2004 senesinde aldığı Türkiye´ye dönüş kararı ile sırasıyla Doğan Holding Strateji ve İş Geliştirme, Garanti Bankası Strateji ve Yatırımcı İlişkileri ve BGC Partners´da Strateji ve Kurumsal Finansman birimlerinde uzman ve yönetici olarak görev aldı.

1997 yılında ABD Mount Ida College'da yönetim alanında eğitimine başlayan Yalçın, ABD´deki eğitiminin son iki yılında Yeditepe Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nden sunulan başarı bursunu değerlendirdi ve 2002 yılında bölüm ve okul birincisi olarak mezun oldu.  Aynı sene London School of Economics and Political Science´dan aldığı burs ile "Gelişim Yönetimi ve Politik Ekonomi" (MSc Development Management) alanında yüksek lisansını tamamladı.

Geri Dön