11 / 05 / 2024

Kaleseramik, inşaat teknolojilerine yeni bir bakış açısı kazandırıyor

Kaleseramik, inşaat teknolojilerine yeni bir bakış açısı kazandırıyor

Kalesinterflex, standart bir karoda metrekare başına kullanılan hammaddenin dörtte biri ile üretilirken sadece 8 litre suya ihtiyaç duyuluyor



Uygulama kolaylığı, ateşe dayanıklılığı ve hafifliği ile iç mekan duvar ve zemin sistemlerinde kullanılan seramikleri 1000   x   3000   mm boyutlarında ve 3 mm kalınlığında   üreten Kaleseramik, bu tek porselen seramik levha   ile mimari tasarımlara ve inşaat teknolojilerine yeni bir bakış açısı kazandırıyor.

Kalesinterflex   ismi üretilen porselen seramik levha, dış cephe kaplamaları, yükseltilmiş zeminler, mobilya uygulamaları, hijyenik alanlar, endüstriyel cephe kaplamaları ve modüler yapılar da uygulama kolaylığı sunuyor.

Kalesinterflex, standart bir karoda metrekare başına kullanılan hammaddenin dörtte biri ile üretilirken sadece 8 litre suya ihtiyaç duyuluyor. Bu miktarın standart karo üretiminde 50 litreye kadar yükseldiğine dikkat çeken yetkililer, diğer standart malzemelere göre enerji tüketiminin üç, elektrik tüketiminin ise dört kat daha düşük olduğunun altını çiziyor.


Geri Dön