02 / 05 / 2024

Kamil Güler, Cihangir'deki evini InStyle Home'a açtı!

Kamil Güler, Cihangir'deki evini InStyle Home'a açtı!

Skeçleriyle ekran başındaki herkesi güldüren 'Haneler'in oyuncularından Kamil Güler, Cihangir'deki 'hane'sini kendine has tarzıyla döşemiş



Çatı katındaki dairenin salonunda misafirleri, '67 model bir motosiklet karşılıyor. Kamil Güler'in, Cihangir'de bir çatı katındaki dairesi, ünlü oyuncunun renkli kişiliğinin bir yansıması gibi. Evin salonunda yer alan '67 model motosiklet ise, Güler'in orijinal kişiliğini gözler önüne seriyor. Evinin kapılarını InStyle Home dergisine açan başarılı oyuncu, sadece bir yıl kullandığı motosikleti neden evinin başköşesine yerleştirdiğini şöyle anlatıyor: "Kurcalanmaya müsait olduğundan ve garaja bırakmaya kıyamadığımdan buraya getirdim sonunda..."

İKİ DAİREYİ BİRLEŞTİRDİ
145 metrekarelik ev iki dairenin birleşmesinden oluşuyor. Dört oda, mutfak, banyo ve küçük bir çamaşırhanesi bulunuyor evin. Dört yıl önce internete girip bulmuş Güler burayı. Daha önce Maçka'da yaşıyormuş. Kullanışsız olduğunu düşündüğü için ev bakmaya karar vermiş. "O gün burası çıktı karşıma. Şimdi böyle gözüktüğüne bakmayın, içinde güvercinler takla atıyordu" diyor. Evin dekorasyonu altı ayda tamamlanmış ve her şeyle kendi ilgilenmiş. "Oyuncu olmasaydım mimar olurdum kesinlikle. Beyazı seviyorum. Bu biraz titiz oluşumdan kaynaklanıyor olabilir. Evin tüm duvarları beyaz. Buna uygun modern ve kullanışlı açık renk mobilya tercih ettim. Araya yine beyaz kadar sevdiğim turuncu rengi katmanın enerji vereceğini düşündüm eve..." derken lake turuncu beyaz kütüphanesini işaret ediyor.

SÜZGEÇTEN LAMBA YAPTI
"Burada gördüğünüz her mobilyayı ben çizdim. Daha sonra da yaptırdım" diyen Güler'e göre; aydınlatma unsuru çok önemli ama biraz da kişisel. "Bazı akşamlar sadece motosikletimin lambaları yanar evde" diyor gülerek. Gece için şantiyelerde kullanılan üç ayaklı aydınlatmayı da salonuna koymuş. "Belki ev için uygun değil ama tasarımını sevdim bunun" diyor başarılı oyuncu. Tavanda baş aşağı duran tap dansı ayakkabıları, vintage çizmeler ve makarna süzgeci gibi aksesuvarlarla yaptığı aydınlatmalar ise insanın yüzüne tebessüm konduran cinsten.

KENDİ İŞİNİ KENDİ GÖRÜYOR
Kamil Güler'in evdeyken vakit geçirmekten en keyif aldığı yer atölyesi. Başarılı oyuncu, hobileri için kendine burada eğlenceli bir dünya yaratmış. "Benim gece hayatım yok, varsa yoksa motosikletim. Benim için bir şeyler tasarlamak önemli. Burada aydınlatma ekipmanlarını yapmakla uğraşıyorum daha çok. Elektrikle, ampulle, pille çocukluğumdan bu yana uğraşmaya bayılmışımdır. Daha o zamanlar babamın eve getirdiği büyük pillere kablo bağlayıp, yatağın altına girip ampulün nasıl yandığına bakardım" diye anlatıyor. Güler, yakında evlenecek bir arkadaşına ev hediyesi olarak da duş başlığından lamba tasarladığından bahsediyor.
Sabah


Geri Dön