02 / 05 / 2024

Kampüs Ofis!

Kampüs Ofis!

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

Kampüs Ofis Fer Yapı tarafından Kağıthane'de belediyenin karşısındaki, Çelikler Ltd. şirketine ait arsa üzerine inşa ediliyor. Kampüs Ofis metrekare fiyatı 2 bin 970 dolardan başlıyor...




Fer Yapı'nın yeni ofis projesi Kampüs Ofis İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. 150 milyon lira yatırımla inşa edilen  Fer Yapı  Kampüs Ofis projesi 20 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor. 


Çelikler Ltd. şirketine ait arsa üzerinde yükselen Kampüs Ofis projesi yatay konseptte az katlı olarak yükseliyor. Julien De Smedt'in mimari tasarımını hazırladığı Kampüs Ofis projesinde küçük, orta ve genel merkez olarak kullanıma yönelik büyük ofisler yer alıyor.


Kampüs Ofis küçük ofis alanları 40 metrekare ile 300 metrekare, orta ofisler 800 metrekare ile 1.000 metrekare arasında tasarlandı. Kampüs Ofis Kağıthane'de genel merkez olarak kullanılabilecek 10 bin metrekarelik büyük ofisler de bulunuyor. Kampüs ofis metrekare birim fiyatı 2 bin 970 dolardan başlangıç gösteriliyor.


6 bin metrekare alanda Kampüs Meydan alanının oluşturulacağı Kampüs Ofis içerisinde hobi odaları, sauna, SPA, fitness, sağlık merkezi, squash, pilates, basketbol sahası, parti odası, kapalı otopark, banka ATM'leri, banka şubeleri, showroomlar, restoran ve kafeler olacak. 


Kampüs Ofis!


Telefon: 0212 272 49 09

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön