İş Fırsatları

 Kamu hastaneleri yüzlerce yeni personel alacak! İş arıyorsanız mutlaka göz atın, son 5 gün…

İki kamu hastanesinde açılan iş ilanlarıyla  farklı birimlerinde ve pozisyonlarda 468 yeni personel alınacak. İş arıyorsanız başvuru tarihlerini aman kaçırmayın, ay sonuna kadar süresi var.Peki ne tür elemanlar alınacak? Başvuru şartları neler?İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ve Eskişehir Üniversitesi peş peşe yayınladığı ilanlarda yüzlerce yeni personel alımı yapacağını duyurdu

İş arayan ve özellikle kamuda çalışmayı arzu edenlere yönelik fırsat niteliğinde personel alımı için başvurular Şubat ayı sonuna kadar devam ediyor. Peki ne tür elemanlar alınacak? Başvuru şartları neler?

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ve Eskişehir Üniversitesi peş peşe yayınladığı ilanlarda yüzlerce yeni personel alımı yapacağını duyurdu. İş arayan pek çok kişinin yüzünü güldürecek iş fırsatları için koşullar bir bir sıralandı. Peki hangi birimlere eleman alınacak?

Ekonomik krizde işsiz kalan binlerce kişi, iyi bir iş bulma arayışını sürdürürken, güvencesiz iş yerleri yerine kamuya girerek, iyi bir işe sahip olmak arzusu pek çok kişinin gönlünde yatıyor.

İşsiz kalan ya da mevcut işinden memnun olmayıp yeni bir iş arayışında olanları sevindirecek haber ise iki kamu kurumundan geldi.

Peki hangi birimlere eleman alınacak? Başvuru şartları neler? Son başvuru tarihleri ne zaman?

 

CERRAHPAŞA’DA PEK ÇOK BİRİME YENİ ELEMAN ALINACAK

Bu anlamda yüzlerce yeni personeli işe alacak kurumlardan biri İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi oldu. Tarihi üniversitenin Rektörlüğüne toplam 109 yeni personel alımı yapılacağı ilanla duyuruldu.

En az lise mezunu olan herkesin başvurabileceği iş ilanlarında, hem sağlık personeli hem de farklı birimlerde sözleşmeli personel olarak görevlendirilmek üzere eleman arayışı var. Buna göre, üniversite  Kütüphaneci, Destek Personeli (Şoför), Koruma ve Güvenlik Görevlisi,  Büro Personeli (muhasebe), Garson, Hemşire, Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter), Büro Personeli, Destek Personeli (Temizlik), Laborant, Büro Personeli (Sekreter), Ağız ve Diş Sağlığı Teknikeri, Diş Protez Teknikeri, Röntgen Teknisyeni alımı  yapacak  Başvurular için son tarih 27 Şubat.

 

HEMŞİRE, GÜVENLİK, ŞOFÖR DAHİL 282 KİŞİ ALINACAK

Yeni eleman istihdam etmek üzere ilan açanlardan biri de Eskişehir Osmangazi Üniversitesi. Liseden başlayarak, önlisans mezunlarına da lisans mezunlarına yönelik de kadrolar bulunan üniversitede, toplamda 282 yeni personel arayışı bulunuyor.

Buna göre, işe alınacak kişiler eczacı, mühendis, hemşire, psikolog, biyolog, teknisyen, büro personeli, röntgen teknisyeni, koruma ve güvenlik personeli, sağlık teknikeri, tekniker, şoför, destek personeli, aşçı, çözümleyici sistem programcısı, temizlik personeli, programcı pozisyonlarında görevlendirilecek.

 

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ DE PERSONEL ARAYIŞINDA

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi de  yüzlerce yeni personel arayışını ilanla duyurdu. Toplam 186 kamu personel alımı gerçekleştirecek üniversite,  alınacak personeli çeşitli birimlerde görevlendirecek.

 

Bu çerçevede üniversite tarafından hemşire, büro personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Diğer Sağlık Personeli, Programcı, Sağlık Teknikeri, Diğer Sağlık Personeli Odyoloji, Tekniker, Teknisyen, Destek Personeli, Şoför, Temizlik personeli, Kaloriferci, Garson kadrolarına eleman alımı yapacak. Üniversitenin iş ilanına  28 Şubat tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Tek yol EYT değil ! Bunları yapan hem erken emekli oluyor, hem yüksek aylık alıyor!

İşsiz kalan 10 binlerce vatandaşın yüzü gülecek... 6 bin TL’ye kadar işsizlik maaşı yatıyor!

 Aile Bakanlığı açıkladı… Mart’ta hesaplara yatıyor! 12 ay boyunca tam 1.250 lira ödenecek

 EYT’lilere son dakika müjdesi! Bu tarihi not edin, ilk maaşınızı alacaksınız…