18 / 06 / 2024

Kamu kurumlarına 62.996 personel alımı yapılacak! 

Kamu kurumlarına 62.996 personel alımı yapılacak! 

Memur olmak isteyenler için 19 kamu kurum için 62.996 personel alımı yapacağını açıkladı. Buna göre lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunlarından işçi ve memur alımı yapılacak kadrolar belli oldu. Buna göre en çok personel alımı doktor ve uzman erbaş kadrolarında yapılacak. 



Kurumların işçi ve memur alımı ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'de yer alan ilana göre kamuya 62.996 işçi ve memur alımı yapılacak. 19 kamu kurumu tarafından yapılacak personel alımı için detaylar netleşti. Memur olmak isteyenler için derledik.

Personel alımı ilanları Resmi Gazete'de yayımlanmıl oldu. Bu kapsamda kamuya ait 62.996 personel alımı yapılacağı ifade edildi. Yapılacak olan personel alımı için başvuru şartları ve tarihler açıklandı.

19 KAMU KURUMU PERSONEL ALIMI YAPACAK

19 kamu kuruluşu toplamda 62.996 personel alımı yapacak. Sağlık Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı,  İzmir  Büyükşehir Belediyesi, SGK, Karabağlar Belediyesi, Kafkas Üniversitesi, Atabağı Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Adalet Bakanlığı,  Ankara  Sosyal Bilimler Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, YÖK, Jandarma Genel Komutanlığı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Harran Üniversitesi personel alımı ilanları Resmi Gazete'de yayımlandığı belirtildi. 

SAĞLIK BAKANLIĞI 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ ALACAK

Sene sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilmesi hakkında karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; eleman temininde güçlük çekilen yerlerde ve hizmet dallarında sağlık hizmetlerinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek. Karar ile birlikte 2024 sene sonuna kadar 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3 bin 498 tabip ve 32 bin 464 uzman tabip olmak üzere toplamda 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacağı duyuruldu.

MSB 25 BİN UZMAN ERBAŞ ALIMI YAPACAK

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kara Kuvvetleri Komutanlığına 25 bin uzman erbaş alınacağını belirtti. Bakanlı tarafından yapılan açıklama kapsamında, 2024 senesi 2. Dönem Uzman Erbaş Temini Başvuru Kılavuzu yayımlandı.

sabah.com.tr'de yer alab içeriğe göre; Bakanlığın "https://personeltemin.msb.gov.tr" internet adresinden yapılacak başvurular, 30 Haziran saat 23.59'da sona ereceği duyuruldu.  Uzman erbaş temin faaliyetleri, Milli Savunma Bakanlığınca belirlenen kontenjan dahilinde "piyade, tank, topçu, hava savunma, istihkam, muhabere, ulaştırma, bakım, ikmal, mühimmat, sıhhiye ve veteriner" sınıflarında olacak. 3 Haziran 2024 tarihinde başlayan başvurular 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 36 ADET ZABITA MEMURU ALACAK

İzmir Büyükşehir Belediyesi, üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu lisans programından mezun olan ve en az B sınıfı sürücü belgesi olan 23 erkek ve 3 kadın ile üniversitelerin Adalet ön lisans programından mezun olan ve en az B sınıfı sürücü belgesi olan 8 erkek ve 2 kadın zabıta memuru alacak. 24 Haziran 2024 tarihinde başlayan başvurular 28 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

KARABAĞLAR BELEDİYESİ 8 ZABITA MEMURU ALACAK

İzmir ili Karabağlar Belediye Başkanlığı 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) P93 puan türünden en az 65 puan alan; Adalet, Özel Güvenlik ve Koruma, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler ön lisans programlarının birinden mezun olan; en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olan 1 kadın 7 erkek zabıta memuru alacağını duyurdu. 22 Temmuz 2024 tarihinde başlayan başvurular 26 Temmuz 2024 tarihinde sona ereceği kaydedildi.

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ 26 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü; 1 hemşire, 1 programcı, 15 büro personeli, 5 sağlık teknikeri, 1 teknisyen, 3 destek personeli olmak üzere toplamda 26 sözleşmeli personel alımı yapacak. 3 Haziran 2024 tarihinde başlayan başvurular 26 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

 Kamu kurumlarına 62.996 personel alımı yapılacak! 

ATABAĞI BELEDİYESİ MEMUR ALIMI YAPACAK

Siirt ili Baykan İlçesi Atabağı Belediye Başkanlığı tekniker kadrosu için KPSS P3 puan türünden en az 65 puan almış, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip, inşaat, inşaat teknikerliği veya inşaat teknolojisi alanlarından birinde ön lisans eğitimini tamamlamış 1 adet memur alımı yapacak. 22 Temmuz 2024 tarihinde başlayan başvurular 26 Temmuz 2024 tarihinde sona erecek.

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 72 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü, Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde istihdam edilmek üzere 43 hemşire, 16 sağlık teknikeri, 2'şer biolog, laborant, büro personeli, destek personeli ve tekniker ile 1'er sağlık fizikçisi, perfüzyonist ve teknisyen kadrolarına toplamda 72 adet sözleşmeli personel alımı yapılacak. 6 Haziran 2024 tarihinde başlayan başvurular 26 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 11 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Osmanlı Dönemi Müziği Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde istihdam edilmek üzere Musiki Paleograf ve İcracısı unvanında 11 adet sözleşmeli personel alımı yapacak. 7 Haziran 2024 tarihinde başlayan başvurular 21 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 19 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

Gazi Üniversitesi Rektörlüğü; 1 avukat, 6 muhasebeci, 1 fizyoterapist, 3 hemşire, 1 diyaliz hemşiresi, 2 tıbbi sekreter, 1 diş protezi teknikeri, 1 iklimlendirme teknisyeni, 2 yapı yüzey kaplama teknikeri, 1 koruma ve güvenlik görevlisi olmak üzere toplamda 19 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. 7 Haziran 2024 tarihinde başlayan başvurular 28 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

ADALET BAKANLIĞI 50 MEMUR ALIMI YAPACAK

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne sözlü sınav ve mülakat ile 7-9'uncu dereceli kadrolara 50 idare memuru öğrencisi alımı yapılacak. 24 Haziran 2024 tarihinde başlayan başvurular 28 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ 10 MEMUR ALIMI YAPACAK

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi'ne 1 öğretim görevlisi, Yabancı Diller Yüksekokulu'na 2 öğretim görevlisi, Ekonomi Bölümü İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat Anabilim Dalı'na 1 profesör, Uluslararası İlişkiler Bölümü Uluslararası Siyaset Anabilim Dalı'na 1 doçent, Ekonomi Bölümü Çalışma Ekonomisi Anabilim Dalı'na 1 doktor öğretim üyesi, Psikoloji Bölümü Deneysel Psikoloji Anabilim Dalı'na 1 profesör, Antropoloji Bölümü Sosyal Antropoloji Anabilim Dalı'na 1 doçent, İslam Ekonomisi ve Finansı Anabilim Dalı'na (Disiplinlerarası) 1 doçent, İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü İslam Tarihi Anabilim Dalı'na 1 doçent olmak üzere toplamda 3 öğretim elemanı, 7 öğretim üyesi alımı yapacak. 7 Haziran 2024 tarihinde başlayan başvurular 24 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

Türk Hava Yolları, ikinci pilot alımı yapacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak!

AJet personel alamı yapacağını duyurdu!


Geri Dön