25 / 08 / 2024

Kamu personeli alımları peş peşe açıklandı! Hemen başvuru tarihlerine ve koşullara bakın! Sakın kaçırmayın!

Kamu personeli alımları peş peşe açıklandı! Hemen başvuru tarihlerine ve koşullara bakın! Sakın kaçırmayın!

İçişleri Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü, çeşitli kadrolarda personel alımı yapılacağını resmen duyurdu. İşte kamuya personel alımı ile ilgili tüm merak edilenler...



İçişleri Bakanlığının merkez teşkilatındaki derneklere, denetçi yardımcısı kadrosuna sözlü sınav sonucu kapsamında 50 personel alımı yapılacak. 

Adaylar başvurularını 26-30 Aralık tarihleri arasında "www.icisleri.gov.tr" internet sitesindeki "duyurular" kısmında yayımlanacak link aracılığıyla e-Devlet üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirebilecek. 

Başvuru yapacak adaylarda; en az 4 yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki öğrenim kurumlarından birisini tamamlamış olması, 35 yaşını  bitirmemiş olması, geçerlilik süresi dolmamış Kamu Personel Seçme Sınavı'nın KPSSP(23) puan türünden en az 70 ve üzerinde puan almış olması şartları aranıyor. 

İçişleri Bakanlığının merkez teşkilatındaki derneklerdeki personel alımı için, başvuru koşulları, aranan nitelikler ve sınava ilişkin bilgiler bakanlığın internet sitesinde açıklanacak.

Kamu personeli alımları peş peşe açıklandı! Hemen başvuru tarihlerine ve koşullara bakın! Sakın kaçırmayın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı 25 stajyer kontrolör alımı yapacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından stajyer kontrolör kadrosuna sözlü sınavla 25 kişi alınacağı açıklandı. 

Adayların en az 4 senelik lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri ve fakültelerin mimarlık bölümleri ile bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi veya yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olması, 2021 ve 2022 yıllarında yapılan KPSS sınavının belirtilen puan türlerinden 70 ve üzerinde puan alması gerekiyor. 

Başvurular, 26 Aralık-16 Ocak tarihleri arasında "http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi aracılığıyla gerçekleştirilecek. 

Aranan nitelikler ve diğer başvuru koşulları ile ilgili bilgilere kurumun "http://yigm.ktb.gov.tr" internet sitesindeki "duyurular" kısmından erişilebilecek.

Kamu personeli alımları peş peşe açıklandı! Hemen başvuru tarihlerine ve koşullara bakın! Sakın kaçırmayın!

Geçtiğimiz gün de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı çeşitli unvan ve kadrolara personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. 

Bu kapsamda, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yazılı ve sözlü sınav sonuçlarına göre "iletişim uzman yardımcısı" unvanıyla 30 personel, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne 59 koruma ve güvenlik görevlisi, Sağlık Bakanlığı'na 8 uzman yardımcısı alınacağı belirtilmişti. 

Kamu personeli alım ilanları duyuruldu! 3 Bakanlık personel alacak! Hemen bakın! İşte başvuru detayları...

Kızılay’dan KPSS’siz memur alımı! İlkokul mezunları hemen başvurabilir! İşte Kızılay memur alımı şartları!

Zabıta memuru alımı yapılacak! Zabıta memuru olmak isteyenler elini çabuk tutsun! İşte detaylar!

 


Geri Dön